Megújult pályán, sosem látott elemekkel tér vissza a Nexus Blitz

Megújult pályán, sosem látott elemekkel tér vissza a Nexus Blitz

Az összes részletet megosztotta a Riot Games a Nexus Blitz régi-új változatáról. 

Rengeteg idéző várja már, hogy végre a Nexus Blitz játékmód ismét bekerüljön a League of Legends kliensébe. Szerencsére már PBE-n elérhető a megújult mód, a LoL hivatalos teszt szerverén elindult a meghosszabbított tesztidőszak. A változásokat a visszajelzések alapján értékelik a fejlesztők, ha a játékosok elégedettek az újításokkal, akkor az éles szerverekre is megérkezhet a Nexus Blitz.

A legszembetűnőbb újítás, hogy vizuálisan megújult a térkép. Egy ioniai erdős mapon lehet megvívni a hatalmas csatákat, amelynek a látványtervei lenyűgözőre sikerültek. 

A térképen kívül változtak a Nexus Blitzen belüli események és jutalmak is, ezeknek a teljes listáját itt találjátok. Az újdonságokat azonban külön is érdemes megvizsgálni, mivel további izgalmakat emelhetnek be az amúgy is pörgős játékmenetbe.

Új Nexus Blitz események

  • Védd meg Sorakát: A banánokkal dobálózó hős gép által irányított bot formájában érkezik meg az ösvényre, de csak az egyik élheti túl a csapatok sebzését. A Sorakák gyógyítják és sebzik a körülöttük állókat, érdemes vigyázni velük, mert egy support is képes nagyot ütni.
  • Sebzésverseny: Egy Teemo bábura szórhatja a damage-et mindkét csapat, amelyik több sebzést helyez el a dummyn, az nyeri az eseményt

Új Nexus Blitz jutalom

  • Elder Drake: Néhány percig az ellenfelek kivégezhetőek az erősítésnek köszönhetően. Pontosan ugyanúgy működik ez a jutalom, mint az 5v5 mérkőzéseken megtapasztalt buff

A fejlesztők azt is elárulták, hogy a balance megteremtésére is nagy figyelmet fordítanak, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy több hős is készülhet a kifejezetten Nexus Blitzre készített erősítésekre és gyengítésekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!