Erősítik a Pyke Supportot és a Karthus midet, illetve Skarnerre is buff vár

Erősítik a Pyke Supportot és a Karthus midet, illetve Skarnerre is buff vár

Erősödik a Pyke support, a Karthus mid és még Skarner is kap egy kis szeretetet.

Ahogy az lenni szokott, Mark Yetter mindig elmondja nekünk, hogy mégis min dolgozik most a fejlesztő csapat. Egy Twitter bejegyzésből most kiderült, hogy erősíteni szeretnék a Pyke Supportot, a Karthus midet és többek között Tahm Kench-et vissza akarják hozni a Solo Que meccseire. Meglátjuk, hogy sikerül majd.

A cél itt az lesz, hogy a Pyke support erősödjön, anélkül, hogy egy mid vagy top lane változat ne legyen iszonyatosan durva. Pont emiatt gyengíteni fogják a tankosságát (armor és MR nerf), viszont a sebzését feljebb viszik majd.

Az öreg kaszás az utóbbi időben gyakorlatilag teljesen eltűnt a középső ösvényről és a dzsungel rengetegéből tartja rettegésben a szurdok harcosait. Ezen most változtatni akarnak, de úgy, hogy közben a mostani helyéről se nagyon húzzák ki. A cél az, hogy megtalálják az egyensúlyt és utána a változtatások egyszerre érintsék a karakter mindkét pozícióját.

Kedvenc skorpiónk egy ideje már igencsak gyengén muzsikál és pont ezért került a fejlesztők radarjára. Skarner kitje bizony idejét múlt és ugyan vannak olyan eszközei, ami nagyon hasznos, de főleg a tankok elleni sebzése kiábrándító, főleg a játék kései szakaszában. Ezen most buffolni akarnak, ami remélhetőleg segíteni fog.

Tahm Kench esete a tipikus profi gond. A hős a legnagyobb ligákban iszonyatosan erős, az egyedi support képességei miatt nagyon sokszor látjuk a versenyeken, de simán alig lehet vele találkozni. A fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy mind a soloQue, mind pedig a profi meccseken is egyaránt ott legyen.

A másik klasszikus gond, hogy a karakter magas MMR szinten elég gyenge, de alacsonyabb rangokon nagyon rendben van. Ha erősítenek rajta, hogy dia fölött is használják, akkor lentebb gondok lesznek az erejével. Swain most pont ebben a helyzetben van, amin változtatni akarnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!