A DVTK és a Puskás az osztályozón döntheti el, hogy helyet cserélnek-e a bajnokságban

A DVTK és a Puskás az osztályozón döntheti el, hogy helyet cserélnek-e a bajnokságban

A Puskás az első osztályban, míg a DVTK a másodosztályban szerzett annyi pontot, hogy egy külön párharcban játszhatják le a helycserét.

A K&H MNEB HPCL tavaszi szezonja ugyan véget ért, de egy fontos kérdés még maradt, hiszen a virtuális Pro Clubs bajnokságban, hasonlóan a való életben látottakhoz, szintén vannak kiesők és feljutók. A 11 játéknapot követően az első osztályból biztosan kiesett a HUN Ultras és a PMFC Esports, míg a második vonalból a Genesis Gaming és a Nutri8 Esports jutott fel. Rajtuk kívül viszont van két együttes, akiknek szintén fontos volt figyelnie mennyi pontot szereznek az utolsó fordulót követően. A Puskás végül az utolsó játéknapon kettős vereséget szenvedett a Future Gamingtől és ezzel nem tudta elkerülni az osztályozó meccset, pedig 6 ponttal megelőzték volna az előttük álló csapatot. A DVTK egy még hosszabb szezont követően harcolta ki, hogy lehetőséget kapjon visszajutni az élvonalba, miután a mögöttük szorosan kapaszkodó ExPC United gárdáját egyszer meg tudták verni, ezzel biztosították a képzeletbeli dobogó harmadik fokát, így készülhetnek a Puskás ellen.

Érdekes párharc lesz, hiszen két elszánt csapat fut majd ki a pályára, viszont a DVTK talán egy fokkal jobb passzban van, hiszen az utóbbi mérkőzéseiket rengeteg pontot szereztek annak érdekében, hogy megcsípjék a feljutást érő helyek egyikét. A Puskás ellenben képes a legjobbakkal szemben is egyenlő ellenfélként játszani, azonban sok esetben az eredménykényszer hatására nem tudnak úgy felpörögni és akkor problémákba ütköznek. A Leikauf testvérek vezetésével viszont mindent el fognak követni, hogy a helyükön maradjanak, de bőven van rá esély, hogy a DVTK legyűri őket és ők kezdhetik majd meg FIFA21-ben a következő szezont a K&H MNEB HPCL első osztályában.

A DVTK Esport és a Puskás Esport osztályozó mérkőzését vasárnap 20 órától élőben követhetitek Twitchen és az EsportGuru TV-n is élőben követhettek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!