LEC: Meglepő vereségekbe szaladtak bele a bajnokaspiránsok

LEC: Meglepő vereségekbe szaladtak bele a bajnokaspiránsok

A hetedik meccsnap is rengeteg izgalmat és meglepetést tartogatott.

Egyre szorosabb a középmezőny az LEC 2020 Summer Splitben, ami kifejezetten jó hír azoknak, akik reménykednek abban, hogy az utolsó fordulóig kiélezett párharcok várnak a rajongókra. A Fnatic új taktikával próbálkozott, a MAD Lions továbbra is kitartott Orianna mellett, az SK az esélytelenek nyugalmával érkezett meg az Idézők Szurdokába. Ez történt a LEC 2020 Nyári Szezon harmadik hetének, első meccsnapján!

S04 vs XL (Győztes: XL)

Ott folytatta mindkét csapat, ahol abbahagyták az elmúlt héten. Az FC Schalke 04 továbbra is szenved minden mérkőzésén, az Excel Esports kezd magára találni, főleg Kryze egyre jobb játékának köszönhetően. 30 perc alatt, 16 600 aranyelőnnyel, megérdemelt és nagyon sima győzelmet aratott a brit szervezet.

VIT vs MSF (Győztes: MSF)

Bár a Misfits Gaming mindent megtett, hogy megnehezítsék a saját dolgukat, de az early game-ben brillírozó Razork segítségével ismét ők örülhettek a végén. Kayle 16-os szint után senkinek sem kegylmezett, Kobbe és Febiven nagyszerűen mozgott a csapatharcokban. Egy Baronnal vigasztalódhatott a Team Vitality, de az ölükbe hullt erősítés nem volt elég a fordításhoz.

G2 vs SK (Győztes: SK)

Teljesen érthetetlen, hogy a G2 Esports egy fantasztikus második hét után mit akart ezen a meccsen. Late game-ben nem volt elég erős Perkz Kalista pickje, Kassadin semmit sem ért Azir ellen, Wunder Akalija nem találta a megfelelő célpontokat. Jankos volt az egyetlen, aki tényleg odatette magát, de ez nem volt elég önmagában. Crownshot és Limit hatalmasat játszott, Thresh Halálos ítéletei megpecsételték a tavaszi bajnok sorsát.

MAD vs OG (Győztes: MAD)

First pickkel Humanoidnak elhozta Oriannát a MAD Lions, ami a nap legjobb döntésének bizonyult. A cseh mides egyszerűen nem tud hibázni, ha a gömbjével zónázó hős kerül a kezei közé. Destiny ezúttal bal lábbal kelt fel, de Xerxe Settje sem találta a helyét. Upset és Alphari bár hozta a formáját, utóbbi Kayle-lel okozott nehéz pillanatokat az Oroszlánoknak, de a szép makrójátékok (Kayle Teleportjának kikényszerítése) és a csapatharcokban mutatott meggyőző teljesítmény (Humanoid egy vadállat) újabb győzelmet eredményezett.

FNC vs RGE (Győztes: RGE)

A nap mérkőzésén csak egy csapat volt igazából a Szurdokban. A Rogue egyszerűen nem tudott hibázni, Larssen és Vander óriási formában van az egész Split során, ismét ők voltak azok, akik a hátukra vették a társakat. A többieknek nem volt igazán sok dolguk, kevés hibával, abszolút magabiztosan zsebelte be újabb győzelmét az éllovas.

Az LEC 7. mérkőzésnapját az Esport1.hu oldalán követhetiek élőben, sőt a harmadik héttől kezdődően a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek magyar nyelven a meccseket. Ha utóbbit választjátok, akkor a küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!