Florian Mayer FUT csapata csak a Div 5-be elég?

Florian Mayer FUT csapata csak a Div 5-be elég?

A Borussia Mönchengladbach futballistája, Florian Mayer szintén összerakott egy sztárokból álló Ultimate Teamet, és az egyik ellenfele nem volt rest ezt közzétenni, miután rájött ki ellen játszik a FIFA20-ban.

A védő játékos még mindig csak 22 éves és bár a 2019/20-as szezon során csak párszor játszott a Borussia Mönchengladbach második számú csapatában, abban reménykedik, hogy feljuthat az elsők közé és segítheti majd őket a Bundesligában. Jelenleg a Mönchengladbach az élvonalban a Bajnokok Ligájás helyek egyikéért küzd, míg a Mönchengladbach II a negyedosztályban a nyolcadik helyen áll jelenleg. A csapatát elnézve azonban egy valami nagyon gyorsan feltűnik, hiszen a balszélső védő pozícióban az a Ferland Mendy látható, aki kapott egy upgradeable kártyát, melyek objectiveken keresztül lehet beszerezni. Bár csak 89-es kártya, mégis az egyik legjobbnak mondják a közösségen belül, de persze ez egyéni preferencia is, hogy kinek melyik futballista válik be igazán.

A német hátvéd egyébként úgy tűnik, hogy szabadidejében szeret időt áldozni a játékra, de az sem kizárt, hogy a félretett pénzéből is vett már elő, hogy ilyen kezdőt rakjon össze. Ezt a keretét akkor fülelték le, amikor az egyik ellene játszó úriember úgy döntött, hogyha már belefutott, akkor készít egy képet a csapatáról és bizony felpakolja az internetre. Van nála minden, ami csak kell, Ikonok, Red Player Pickek és egyéb érdekességek is.

A játékos egyébként kikapott Mayertől, tehát ezek szerint nem is olyan rossz ő a FIFA20-ban, de lehet, hogy ezt az elszántságot és gyakorlást a való életben a futballpályákon kellene kamatoztatnia, hiszen még előtte áll egy ígéretes karrier. Ennek ellenére nézzük is meg, hogy pontosan kikből áll a csapata, mert még az is lehet, hogy valamelyikőtök belefut majd a következő Weekend League-ek valamelyikén. Egyébként Mayer jelenleg a Div 5-ben játszogat, és alighanem ezzel a teammel sokan jóval jobb teljesítményre lennének képesek.

Florian Mayer FIFA 20 Ultimate Team XI csapata:

  • Marc-Andre Ter Stegen (95)
  • Sergio Ramos (96)
  • Florian Mayer (99)
  • Ferland Mendy (89)
  • Carlos Alberto (94)
  • Ruud Gullit (90)
  • Frenkie De Jong (94)
  • Joshua Kimmich (96)
  • Sadio Mane (98)
  • Ronaldo (94)
  • Jadon Sancho (96)

Talán azon senki nem lepődik meg, hogy egyik csapattársa sem kapott helyet a fentebb látott kezdőbe, de azért legalább ketten képviselik a Bundesligát. Rajtuk kívül nagyságrendileg a legnépszerűbb lapokkal tűzdelte tele csapatát, Ronaldo, Ramos és Gullit már csak ezért sem hiányozhat, no meg a saját, EA által kiküldött 99-es lapja sem. Neked mennyire jön be a csapata?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!