LEC: 25 perc alatt lerendezte egymás között a G2 és a FNC a hét meccsét

LEC: 25 perc alatt lerendezte egymás között a G2 és a FNC a hét meccsét

A hét mérkőzésén elmaradtak az izgalmak, de a többi csapat mindenért kárpótolt.

Mindenki azt várta, hogy a G2 Esports és a Fnatic mire megy egymás ellen. A League of Legends jelenlegi világában nincs ennél nagyobb versengés, de ennyire egyoldalú meccsre csak a legnagyobb rajongók számítottak. Szerencsére a MAD vs RGE elvitte a show-t, a tabella két éllovasa megmutatta, hogy akár a végelszámolásnál is komolyan kell venni őket. Ez történt a LEC 2020 Nyári Szezon harmadik hetének, második meccsnapján!

SK vs VIT (Győztes: VIT)

Az SK hatalmas meglepetésre legyőzte pénteken a G2 Esports gárdáját, hogy utána behozza Trick Volibeart, amivel gyakorlatilag 0 hatása volt a mérkőzés alakulására. Inspired Olaf választása kifizetődött objective-ekben, az SK Gaming végig az eredmény után futott, de Azir és Aphelios megpecsételte a sorsukat.

XL vs MSF (Gyzőtes: MSF)

Ez az a Misfits Gaming, amire sokan vártak. Kevés hibával, remek csapatjátékkal simán átgázoltak ellenfelükön Febivenék. Mindössze két toronyt tudott csak dönteni az Excel Esports, valamint egy Rift Heralddal kellett beérniük. Ismét Volibear érkezett a jungle-be, amit sikerült simán megállítani egy újabb Olaf counter pickkel.

OG vs S04 (Győztes: OG)

Az előzetes teljesítmények alapján sima Origen sikernek nézett ki az összecsapás, nem is cáfolta meg a papírformát a tavaszi negyedik helyezett. Odoamne Quinn választása ideig-óráig működött csak, Upset ezúttal is óriásit játszott. Az FC Schalke 04 még mindig nyeretlen, hiába váltogatják a játékosokat. Gilius érkezett Lurox helyére a jungler pozícióba, de ez sem segített a sereghajtón.

MAD vs RGE (Győztes: MAD)

A két éllovas hatalmas csatát vívott egymással, nagyjából a 15-20. percig. Shad0w Ivernje tökéletesen betöltötte a support szerepét, Kaiser beugrásai és Humanoid Azirja kiosztotta azt a sebzést, amire szüksége volt az Oroszlánoknak. A túloldalon Larssen Ekkója volt ez egyetlen, aki valódi veszélyt jelentett a MAD Lions hátvédjére, de önmagában egy Ekko nem csinál nyarat.

G2 vs FNC (Győztes: G2)

A hét mérkőzése az eddigi leggyorsabb volt a 2020-as LEC Summer Splitben. A Fnaticnak semmi sem jött össze, a G2 ellenben nagyszerűen találta meg az elkapásokat Caps Twisted Fate-jének köszönhetően. Bwipo számos halált gyűjtött gyors egymásutánban, Rekklesnek egyetlen megmozdulása volt, amikor úgy lehetett érezni, hogy van az Apheliosban erő. Perzk egy Quadra Killt és egy Triple Killt is felvéshet a Kalistája mellé, tükörsima győzelmet aratott a tavaszi bajnok.

Folytatás jövő hét pénteken, ne feledjétek, hogy az élő, magyar nyelvű közvetítést az EsportGuru online TV csatornán és a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek. Ha utóbbit választjátok, akkor a küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot)!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!