Közel 130 zsákmányban több mint 100 ezer RP értékben lapultak tárgyak

Több mint fél év gyűjtögetés után kinyitottunk 106 darab, a leltáramban lévő zsákmánytárgyat.

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tartalmazza!/

Régebben a sorozatos szintlépés volt a hobbim, most pedig az elmúlt időszakban, kevesebb idő tekintetében olyan elfoglaltságot próbáltam keresni, ami kisebb energia és időbefektetéssel is kivitelezhető.

Az ötlet pedig így született meg, hogy ládákat, gömböket gyűjtsek és azokat majd egy szép nagy kerek számnál nyitogassam ki. Először 50-re gondoltam, de mikor túl későn vettem észre hogy már 60 felett járok, akkor már úgy voltam vele, hogy 100-ig elmegyünk.
95 darab zsákmánytárgy teljesen önerőből, hétről hétre való gyűjtögetéssel, belépők használatával gyűlt össze, ahol az elsődleges fókusz persze nem azon volt, hogy minél több gömböt vegyek, hanem először mindig az aktuális Tekintély kiadású kinézeten, majd csak aztán az egyéb apróságokon. Majd ekkor Heldeus kollégám és egyben barátom úgy gondolta, ne várjunk tovább, ajándékba küldött egy 10+1-es Mesteri csomagot, így jött ki a 106 zsákmány, mely szám nem tartalmazta a 4. szintű kitüntetési mérföldkőért járó mini-gömböt és a további 4 darab emote zsetont sem. Igen, a Drágaköveket is átváltottuk Mesteri ládára és kulcsra. Mindet.

A tárgyakból még jöttek további nyitogatni való zsákmányok, így a végére közel 130-at nyitottunk ki. A nyitott tartalmak értéke 108.775 RP lett a végére, ami azt jelenti, hogy ha valaki mindent saját pénzen szeretne megvenni amit kinyitottunk, annak 225.000 forintot kellene költenie a játékra.

Akit érdekel a teljes, tételes lista az ide kattintva megtekintheti hogy milyen tételeket nyitottunk, akit pedig a teljes adás érdekel, az itt éri el azt.
Amennyiben átlagot tekintünk, nagyjából 830 RP érték volt egyetlen nyitásban, tehát mondhatni 1900 forint körüli értékben kapunk tárgyakat hosszútávon az egyébként ingyenes rendszerből, ami személyes véleményem szerint teljesen jó arány, hisz csak játszanunk kell érte. Ugyan Ultimate hőskinézet nem volt a nyitások között, a hangulat és maga az élmény teljesen egyedi volt.

Nektek mi volt eddig a legértékesebb nyitásotok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!