Kiszivároghatott a LoL következő, új jungleres hőse

Kiszivároghatott a LoL következő, új jungleres hőse

Napokon belül valószínűleg a Riot Games is megerősíti, esetleg megcáfolja ezeket a pletykákat.

A nagy nyári hőség nem kedvez a League of Legends játékosoknak, mivel igazán nagy esemény nem érkezett a 10.13-as frissítéssel. A High Noon skinekhez és a Play Safe Together eseményhez kapcsolódik ugyan néhány küldetés, de se új játékmód, se új Event Pass nem tűnt fel a kliensben. Valószínűleg az ínséges időknek hamarosan vége, mivel felkerült a PBE-re, a LoL hivatalos teszt szerverére két hangfájl, ami az új jungler hősre utalhat. Egyelőre a Riot Games nem reagált a leakre, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni az alábbi pletykákat.

Amit biztosan tudni lehet a következő karakterről, hogy kifejezetten a dzsungelbe tervezi a Riot, valamint azt is, hogy a nyár folyamán biztosan bekerül a Szurdokba. Az álmodozó, szégyenlős hős Lilia vagy Lily névre hallgathat és valamilyen kapcsolatok fűzik majd a lótuszvirágokhoz.

A hatalmas nyári esemény szinte biztosan egybeesik majd az új hős érkezésével, de egyelőre még képet sem találni róla. Mid-range skirmisherből találni már néhányat a LoL-ban, képességek terén kell nagyot robbantania a Riotnak, ha szeretnének legalább olyan népszerűséget az új karakterhez, mint amit a  Senna/Aphelios/Sett trióval sikerült elérni. A válaszokra már nem kell sokat várni, a Riot Games szereti magyar idő szerint kedd esténként bemutatni az újdonságokat, készülhettek arra, hogy esetleg már holnap kikerülnek az első hivatalos részletek Liliáról/Lilyről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!