Két hőskinézetet is 208 RP-ért ad a Riot, itt a heti akciós lista

Két hőskinézetet is 208 RP-ért ad a Riot, itt a heti akciós lista

Ismét egy ütős listát pakolt össze a Riot Games.

Szeretné a Riot Games is felpörgetni az eseményeket, ezért az újabb heti akciós hőskinézeteket tartalmazó listán két 208 RP-s skint is megtalálhattok, sőt egy népszerű K/DA és PROJECT kinézet is kedvezményes áron vásárolható meg. Akkor sem kell aggódnotok, ha ezek közül egyik sem keltette fel az érdeklődéseteket, mivel a Dark Star, Pool Party és Super Galaxy család egy-egy tagja is leárazást kapott.

Mielőtt belevetnétek magatokat az akciós hőskinézetet tömegébe, meg kell említeni azokat a karaktereket is, amelyeket szintén olcsóbban kaparinthattok meg. RP-ből vásárolni hőst nagy luxusnak számít, mivel kék esszenciából az összeset ki lehet fizetni.

  • Ekko - 633 RP (-35%)
  • Kayn - 438 RP (-55%)
  • Renekton - 352 RP (-60%)
  • Volibear - 528 RP (-40%)
  • Xerath - 484 RP (-45%)

Ekko, Renekton és Volibear kifejezetten meta picknek számít a jelenlegi patchben, főleg utóbbival lehet nagyot alkotni, mivel több szerepben is bevethető a hatalmas medve. Kaynnel kevesebbet találkozhattok, kizárólag jungle-ben működik igazán a hős. Xerath talán supportként a leghasznosabb, de elég rá egyetlen CC és rögtön darabjaira hullik szét a mágus.

A 15 akciós hőskinézet mindegyike 1000 RP alatt bezsákolható, sőt 7 darabért 500 RP-t sem kér el a League of Legends. Minden játékos megtalálhatja a kedvencét, mivel népszerű és kevésbé népszerű hősök is szerepelnek a felhozatalban.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL skint megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!