Változtatnak a TFT jutalmazási rendszerén, több játékos kap majd jutalmakat

Változtatnak a TFT jutalmazási rendszerén, több játékos kap majd jutalmakat

Diadalmas Kicsi legenda csak akkor jár a Galaxisok készlet végén, ha mindkét rangsorolt szakaszban legalább Arany rangot értünk el.

A fejlesztők felfedeztek egy problémát a TFT rangsorolt rendszerének jutalmazásában, azon belül is a Kics legendákkal kapcsolatban.

"...jelenleg azok kapnak Diadalmas Kicsi legendát a készlet végén, akik MINDKÉT rangsorolt szakaszban legalább Arany rangot érnek el. Vagyis akik nem értek el Arany rangot az első szakaszban, azoknak ez elvehet a motivációjukból, hogy a rangsorolt várólistán játsszanak a második szakaszban. Nem számít, hogy innentől kezdve milyen magas rangot érnek el, már nem szerezhetik meg a Diadalmas Kicsi legendát a jelenlegi jutalmazási rendszerben."

Szeretnék a teljes készleten át nyújtott, egyenletes teljesítményt jutalmazni, de mindezt úgy, hogy minden szakasz végén legyen valami ami motivációs erővel bír. Nem az a cél, hogy bárkinek is elvegyék a kedvét attól, hogy még többet játsszon rangsorolt játékmódot.

Változtatnak a jutalmakon

A fentiekre alapozva mostantól a Diadalmas Kicsi legenda két változatban lesz elérhető. Az egyiket akkor kapjuk, ha csak az egyik szakaszban értünk el Arany vagy magasabb rangot, a másikat pedig akkor, ha ez mindkét szakasz során sikerült. A jutalmak nem sokkal a Galaxisok készlet végét követően lesznek kiosztva, mely 1-2 frissítésen belül várható.

Mostantól tehát akkor is van esély Diadalmas Kicsi legendát szerezni, ha az első szakasz során nem értük el az Arany rangot!

Szóval hajrá és sok sikert mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!