Hirdetés

Változtatnak a TFT jutalmazási rendszerén, több játékos kap majd jutalmakat

Diadalmas Kicsi legenda csak akkor jár a Galaxisok készlet végén, ha mindkét rangsorolt szakaszban legalább Arany rangot értünk el.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

Rainbow Six Siege European League - Chaos vs. Secret

Hirdetés

A fejlesztők felfedeztek egy problémát a TFT rangsorolt rendszerének jutalmazásában, azon belül is a Kics legendákkal kapcsolatban.

"...jelenleg azok kapnak Diadalmas Kicsi legendát a készlet végén, akik MINDKÉT rangsorolt szakaszban legalább Arany rangot érnek el. Vagyis akik nem értek el Arany rangot az első szakaszban, azoknak ez elvehet a motivációjukból, hogy a rangsorolt várólistán játsszanak a második szakaszban. Nem számít, hogy innentől kezdve milyen magas rangot érnek el, már nem szerezhetik meg a Diadalmas Kicsi legendát a jelenlegi jutalmazási rendszerben."

Szeretnék a teljes készleten át nyújtott, egyenletes teljesítményt jutalmazni, de mindezt úgy, hogy minden szakasz végén legyen valami ami motivációs erővel bír. Nem az a cél, hogy bárkinek is elvegyék a kedvét attól, hogy még többet játsszon rangsorolt játékmódot.

Változtatnak a jutalmakon

A fentiekre alapozva mostantól a Diadalmas Kicsi legenda két változatban lesz elérhető. Az egyiket akkor kapjuk, ha csak az egyik szakaszban értünk el Arany vagy magasabb rangot, a másikat pedig akkor, ha ez mindkét szakasz során sikerült. A jutalmak nem sokkal a Galaxisok készlet végét követően lesznek kiosztva, mely 1-2 frissítésen belül várható.

Mostantól tehát akkor is van esély Diadalmas Kicsi legendát szerezni, ha az első szakasz során nem értük el az Arany rangot!

Szóval hajrá és sok sikert mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Dawnfairy 1 hónapja
  Szuper!
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Mi számít első szakasznak? S 3 ? Tehát ha valaki s3-ban gold+ és s3.5-ben is gold + az kapja a teljeset? Vagy s3.5 + s4? Mert úgy van írva hogy hamarosan...tehát ez azt sugallja hogy 3-3.5 -ben elért eredmény...vagy most mi van? xD Bocsánat ha rosszul értelmeztem
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Vagy a "hamarosan" csak a s3.5-ben gold+ os eredményért járóra utal? xD És a második szakasz után járó teljes ajándék majd októberben? xD
  0 0 Válasz
 • Rolikaa22 1 hónapja
  Ez mondjuk Király
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Király
  0 0 Válasz
 • KonyakHUN 1 hónapja
  Végre
  0 0 Válasz
 • Vagottszemu 1 hónapja
  :3
  0 0 Válasz
 • Solidly 15 napja
  Végre
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés