Paulinho ezüst kártyája komoly boostot kapott a Summer Heat kiadásban

Paulinho ezüst kártyája komoly boostot kapott a Summer Heat kiadásban

A FIFA20 Ultimate Team Summer Heat promoja kapcsán érkezett jó néhány SBC, ami újabb kihívást jelent a játékosok számára. A legutoljára kiadott új Paulinho speciális ezüst lap viszont további figyelmet érdemel.

Kiderült, hogy a Summer Heat lett az egyik legnépszerűbb promo a FIFA20-ban, még akkor is, ha egy kicsit későn érkezett a játékba. Július elsején egy újabb érdekes szériát mutattak be, amelyben ott figyel egy upgradelt ezüst lap, Paulinho is. Alapvetően nem nézné meg különösebben az ember, de olyan boostot kapott, hogy emellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Az első darabja ennek az új kínálatnak tehát a brazil középpályás/szélső, aki a Bayer Leverkusen szolgálatában áll. Az új in-game SBC elvégzésével ki lehet szedni ezt Silver Star kártyát, és tényleg érdemes jobban megvizsgálni.

Ez az egyik legfurább kártya, melyet valaha látni lehetett az Ultimate Teamben, hiszen hiába csak 74-es ratinget kapott, a további statjai elég komolyan mutatnak. A sebessége, a labdakezelése, a balansz, a cselezése mind-mind kiváló, és simán megállná a helyét akár a legjobbak között is. Nagy erősítés lehet a középpályán, ha sikerül beépíteni a csapatba, és a 4 csillagos gyengébbik láb, valamint skill moves ezt csak még jobban megerősíti.

Mit kell tenni, ha valaki meg szeretné szerezni?

Paulinho begyűjtésére július 7-ig van lehetőség, és itt láthatjátok milyen csapatokat kell építeni a sikeres SBC-hez:

Bayer 04 Leverkusen

  • Bayer 04 Leverkusen játékosok száma: Min 1
  • Squad Rating: Min 83
  • Team Chemistry: Min 70
  • Játékosok száma: 11

Jutalom: 1 Premium Mixed Players Pack

Bundesliga

  • Bundesliga játékosok száma: Min 1
  • Squad Rating: Min 83
  • Team Chemistry: Min 65
  • Játékosok száma: 11

Jutalom: 1 Jumbo Premium Gold Pack

Ár

A Futbin oldal számításai alapján a teljes költsége nagyjából 110 és 125 ezer coin közé tehető, attól függően, hogy melyik platformon akarja valaki megcsinálni. Nektek bejön ez az új Paulinho?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!