Hirdetés

LEC 4. hét beharangozó: Gödörben a Fnatic, Perkz nélkül játszik a G2

Két könnyebb ellenfél vár Rekklesékre, de a mutatott forma alapján semmi sem garantálja a sikereket.

Hirdetés

A G2 Esports kisebb meglepetésre lemosta a Fnatic játékosait az elmúlt héten, de most mindkét gárdára újabb kihívások várnak. Mindeközben a MAD Lions magabiztosan vezeti a tabellát, a Rogue egyetlen vereséggel marad el az Oroszlánoktól. Az FC Schalke 04 az első győzelmére hajt, a Misfits és az Origen szeretne felkapaszkodni az első helyekre. Nézd élőben, magyar nyelven az LEC negyedik hetének mérkőzéseit is, ha igazán szerencsés vagy, Bard skint is nyerhetsz!

Pénteki mérkőzések

Az LEC 6. mérkőzésnapját az EsportGuru online TV csatornán követhetiek élőben, sőt a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek magyar nyelven a meccseket. Ha utóbbit választjátok, akkor a küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot.)

18:00 - VIT vs XL

Egy kiélezett mérkőzésre lehet számítani, ahol rengeteg múlhat majd a középső ösvényen. Special Twisted Fate-je többször megvillatn, de Milica Azirját sem kell félteni. 

19:00 - MAD vs S04

Az listavezető találkozik a sereghajtóval. Papíron ez egy 25 perces meccs kéne, hogy legyen, ami a MAD sikerével zárul. Ennek ellenére nem szabad leírni a meglepetés erejét, ami bármikor felboríthatja az előzetes elvárásokat.

20:00 - FNC vs SK

0-2-vel zárta az elmúlt hetet is a Fnatic, egyre mélyebbre taszítják magukat a Rekklesék. Selfmade az egész LEC legjobb junglere, de a többiek messze maguk alatt teljesítenek. Nem úgy az SK Gaming, akik a G2 skalpja után begyűjthetik a Fnaticét is. ZaZee és Crownshot jelenleg jobb, mint Nemesis és Rekkles, ami garantálja az izgalmakat.

21:00 - RGE vs OG

Egy újabb hatalmas rangadó, amin lehetetlen megjósolni, hogy melyik csapat lehet a befutó. Larssenben bármikor bízhat a Rogue, de a túloldalon ott van Alphari, az LEC legjobb toposa, aki könnyedén megbüntetheti Finnt, ami szinte egyenes út a sikerhez. És akkor még Upset szóba sem került, aki abszolút a legjobb ADC a mezőnyben.

22:00 - MSF vs G2

Perkz kimenőt kért a csapattól, helyét P1noy veszi át, akit rögtön bedobnak a mély vízbe. Kobbe és a Misfits Gaming zsinórban három mérkőzést nyert, jó formából várhatják a G2 Esports elleni összecsapást.

A szombati meccsek beharangozóját a következő oldalon találjátok!

Szerinted milyen mérleggel zárja a negyedik hetet a Fnatic?

 • 52 %
 • 43 %
 • 5 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • k1n0N 30 napja
  +
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 30 napja
  Jó kis meccsek lesznek
  0 0 Válasz
 • MillenMLG 30 napja
  Én már nagyon várom a MAD VS MSF meccset!
  0 0 Válasz
 • Sonkas1 30 napja
  .
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés