Hirdetés

Legnagyobb nyertesek és vesztesek a LoL 10.13-as frissítésében

Van olyan hős, aminek a győzelmi aránya közel 20%-kal (!) is megugrott.

Hirdetés

Már csak napok választanak el titeket attól, hogy első kézből élvezhessétek a 10.14-es LoL patchcsel érkező változtatásokat. Mielőtt azonban túlságosan elmerülnétek a Varus, Trundle és Volibear nerfekben, tekintsetek vissza az elmúlt másfél hétre, amikor a 10.13-as frissítés borzolta a kedélyeket az Idézők Szurdokában.

A továbbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyek jelentősebb mennyiségű százalékot nyertek, illetve buktak az elmúlt patch élesedésével.

Legnagyobb vesztesek a 10.13-as frissítésben

A Zoomies (E) manaköltségét jelentősen megemelte a Riot Games, nem lehet most már felelőtlenül spamelni az elég OP képességet. Nem véletlen, hogy majdnem 4%-ot esett vissza népszerűségben és győzelmi arányban is a kedvelt támogató.

Még mindig brutálisan nagy erő lakozik benne, de ezt kiaknázni főleg a profik tudják csak. Solo Queue-ban eddig sem volt igazán hatékony a hős, de az újabb nerfek miatt még egy lépést tett hátra.

A LoL talán legjobb flex választása (Volibear és Wukong mellett) a ranked minden pontján megállja a helyét. Miden és boton is elképesztően erős, de ehhez kell az is, hogy olyan idéző kezébe kerüljön, aki pontosan tudja mit is kell Syndrával csinálnia, hogy hasznos legyen a csapata számára.

Egy nagyon furcsa helyzetben van Kog'Maw, mivel a buffok ellenére veszített erejéből a bot lane-en. Valószínűleg a játékosok kipróbálták, hogy milyen lehet AP Koggal botozni, ami nem volt sikeres próbálkozás. Hiába kapott buffot a Q és R képességekre, AP-ként még mindig nem játszható a jelenlegi metában.

A legnagyobb nyerteseket a következő oldalon találjátok meg!

Szerinted működik az AP Kog'Maw?

  • 27 %
  • 47 %
  • 10 %
  • 6 %
  • 10 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Deathwing 1 hónapja
    Nem található a lol cikk alatt.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés