20 perc után kilépett, mégis élete legjobb tanácsát kapta utána

20 perc után kilépett, mégis élete legjobb tanácsát kapta utána

Egy játékos nem bírta tovább 20 percnél, de a rage quit után megdöbbent azon, mit írt az ellenfele.

Egy FIFA20 Ultimate Team játékos a raqe quit után alighanem arra számított, hogy komolyabban kapja majd a savat division rivals ellenfelétől, de meglepetésére nagyon segítőkész és kellemes reakció érkezett. Nestori, egy 16 éves finn játékos azt állította, hogy miután egy tizenegyesből hátrányba került, inkább kilépett a játékból. Az ellenfele betalált, és ahelyett, hogy 0:1-ről folytatta volna, inkább vállalt a vereséget és disconnectelt. Ezek után a német ellenfelétől arra számított, hogy jönni fog a toxikus megmondószöveggel, ehelyett viszont nagy megdöbbenésére egy remek beszélgetés kerekedett az egészből. A másik játékos ugyanis nagyon segítőkész volt, de ez látszik is, hiszen a csevegés egy részletét is közzétette a fiatalember. Miután megjelent egy üzenet "Komolyan?" szöveggel, ő egy kérdőjelet küldött vissza válaszként és felkészült az oltásra.

Viszont inkább beszédbe elegyedtek, mert nagyon jófej volt a német játékos és átdumálták a csapataikat, és ellenfele időt nem sajnálva jó néhány keretet összerakott neki, amivel segíthette a játékát, és ebből el is küldött néhányat. Nestori megosztotta még, hogy bár 7 ikon is volt a csapatában, rosszul érezte magát, hogy mindezt egy Division 8 meccsben teszi, ráadásul nem is igazán érzett rá, hogyan kell velük jól játszani. Aztán megkapta a javasolt csapatokról a tervezeteket és azokkal már sokkal jobban tudott játszani.

"Ez is azt mutatja, hogy vannak még nagyon jó emberek a közösségben. Életem egyik legjobb élménye volt, hogy ilyen rendes ellenféllel hozott össze a sors. Egyébként hozzátartozik a sztorihoz, hogy nem grindoltam olyan nagyon sokat, igazából nagyon mázlis voltam a csomagokkal, amiből összejött az első csapatom."

A történet közzététele után rengetegen jeleztek vissza like formájában, de sokan arról is beszámoltak milyen ritka eseményről is van szó, mert nagyon sokakat inzultálnak üzenetben mások ilyen esetekben. Sok negatív sztori látott napvilágot és olyanokat írtak a poszthoz, hogy:

"Nagyszerű dolog ez. Én egy másik alkalommal léptem ki idő előtt, és hangüzeneteket kaptam, amiben gyalázott az ellenfelem" - írta egy felhasználó.

Egy másik ezt tette közzé:

"Elvesztettem egy meccset, az ellenfelem pedig egyből oltani kezdett, mondta, hogy hagyjam abba a FIFA-t, mert egy lúzer vagyok, jó lesz nekem a Minecraft is."

Sajnálatos, hogy sokakból ilyenkor jön ki a frusztráció, de ezek szerint van ellenpélda is, és még maradtak olyanok, akik tényleg segíteni szeretnének a másiknak, és szimplán élvezik a FIFA-sorozatot. Remélhetőleg ebből a példából is sokan azt szűrik majd le, hogy megéri rendesen viselkedni az ellenfelekkel.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!