Sancho videóban számolt be a különös módon összeállított FUT csapatáról

Sancho videóban számolt be a különös módon összeállított FUT csapatáról

Nem egy hagyományos FUT csapatot rakott most össze Jadon Sancho, és többek között Poga kártyáját is belepakolta a kezdőjébe.

Jelenleg még a Borussia Dortmund játékosa, viszont a Manchester United nem titkolt célja, hogy megszerezzék a szélső támadót. De még mielőtt ez megtörténik, egy dolgot már biztosan tudunk, és az pedig az, hogy miként nézne ki az Ultimate Team kezdője. A Borussia Dortmund csinált vele egy videót, és rákérdezett kiket választana, és ezt közzé is tették a hivatalos Twitter oldalukon. Talán nem meglepetés, de Sancho a középpályára megnevezte a United egyik sztárját - bár sokan a szurkolók közül már rég elzavarták volna -, Paul Pogbát, és ez is arra enged következtetni, hogy egyre közelebb van az Old Traffordhoz a játékos.

Ezen a nyáron valószínűleg az ő átigazolási hercehurcája lehet a sláger, mivel nem akarják egy könnyen elengedni a kiválóságát. Nagy esélye van a vörösöknek megszerezni őt, főleg mivel az elmúlt hetekben egész jól javulnak, ami a teljesítményt illeti. Pogba felépület a sérüléséből, és Bruno Fernandes érkezésével megerősödött a középpályájuk. Nagy erősítés lenne Sancho az Ole Gunnar Solskjaer által irányított csapatnak, de egyelőre még nem jutottak egyezségre a felek.

A United szurkolóknak különösen jól esik, hogy Sancho már most bízik az esetleg jövőbeni csapattársaiban, és még a játékban is igényt tart a jelenlétükre. A videóban pedig megtekinthetitek, hogy kiket választott ki, ami szerinte az ideális csapat lenne:

Összességében elég vegyes lett a gárdája, hiszen többféle bajnokságból is választott, de lehet velük mit kezdeni, főleg, ha néhány speciális verzió is ott lenne közülük a képen.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!