Bemutatták Lillia, az új dzsungeles LoL hős képességeit

Lassít, altat és true damage-et is képes sebezni Lillia, a League of Legends legújabb hőse.

Nem kellett sokáig várni arra, hogy a Riot Games leleplezze Lilliát, az új jungler karaktert. A kiszivárgott splash artok igaznak bizonyultak, tényleg egy őz testű mágus érkezik hamarosan az Idézők Szurdokába.

Alig néhány perccel a hőselőzetes videó után már a képességeket is leleplezte a Skin Spotlights csatorna. A hivatalos leírásokra még várni kell, de addig is olvassátok el magyarul, hogy mit tud majd Lillia.

Dream-Laden Bough (passzív)

Lillia képességei egy Dream Dustot aktiválnak a célponton, ami az ellenség max HP-ja alapján DoT-ban mágikus sebzést okoz.

Blooming Blows (Q)

Lillia megpörgeti a botját, amivel sebzi a körülötte állókat. A közeli célpontok magicet, a távolabbiak true damage-et szenvednek el. Ha talál a Q, Lillia bónusz mozgási sebességet kap.

Watch Out! Eep! (W)

Lillia csap egy nagyot a botjával, ami területre sebez magic damage-et. A csapás középpontjában állók többet sebződnek.

Swirlseed (E)

Lillia elgurít egy magot, ami sebzés okoz az ellenségeknek és lassítja őket. Ha nem talál a képesség, akkor addig gurul, ameddig egy ellenséggel/térképen található építménnyel (fal) találkozik.

Lilting Lullaby (R - ultimate)

Lillia az ultijával képes elaltatni az ellenfeleket, amelyek az ébredés után további mágikus sebzést szenvednek el. Ha a passzív Dream Dust is a célpontokon van, akkor az alvás előtt még nagymértékben le is lassul a mozgási sebességük.

Nektek hogy tetszenek az új hős, Lillia képességei?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek melyik szerepben lesz a legerősebb Lillia?

  • 1 %
  • 66 %
  • 8 %
  • 0 %
  • 24 %