Az új frissítés miatt a lag már a múlté a FIFA20-ban vagy mégsem?

Az új frissítés miatt a lag már a múlté a FIFA20-ban vagy mégsem?

Az EA SPORTS végrehajtott néhány módosítást, amitől azt várják, hogy a FIFA20 szervereknél most már kevesebb lag és zavaró tényező fordul elő a jövőben.

Nem ez lett élete alkotása a cégnek, hiszen több fronton is problémákba ütköznek a FIFA20 kapcsán a fejlesztők. Az egyik visszatérő gondot a szerverek instabilitása és folyamatos hibái jelentik, hiszen a játékosok arra panaszkodnak, hogy laggol a játék, érthetetlen módon kidobálja őket vagy szimplán csak nem tudnak csatlakozni egy meccshez vagy ellenfélhez. Emellett az állandó bugok jelenléte és felbukkanása is megkeseríti mindkét oldal életét, de most újabb életjelet adtak magukról a fejlesztők, hogy szeretnének ez ellen határozottan fellépni. Mivel a FIFA21 megjelenése már nincs olyan messze, és a 20 nagyjából kifutóban van, így sok területen tesztelésre is használhatják a szoftvert. Nem olyan rég újabb szervereket helyeztek üzembe és néhány finomhangolást már végeztek a rendszeren, de most újabb változtatásokat eszközöltek a játékosok örömére.

A július 7-én közzétett patchben pontosan erről vannak információk, és ilyen irányban indultak el, mivel azt szeretnék, hogy a hálózati problémák ne vagy egyre kevésbé befolyásolják a mérkőzések kimenetelét. Ezért az online teljesítményt igyekezték javítani egyrészt, másrészt pedig egy változtatás hatására az online meccsek közbeni zavaró akadások elvileg megszűnnek, hiszen az update elősegítené a folyamatos képátviteli sebesség létrejöttét, és vizuálisan is kevésbé észlelhető lenne az akadás. Emellett néhány apróbb hibát is korrigáltak:

  • Néha a Bob Marley 75. évfordulós mez összeomlott a játékvezető szerelése miat
  • Frissítették Alex Stevanovic nemzetiségét
  • Zachary Elbouzedi hajkoronája nem mindig jelent meg normálisan a visszajátszások alatt
  • Néhány audiovizuális hibát is fixáltak

A FIFA20-ban sajnos gyakori gondot okoztak a laggok, még ugyanazon a hálózaton belül is adódtak néha problémák, és több esetben is játszhatatlan volt néhány napig a játék. Remélhetőleg a most élesített frissítés hatására ez már nem jelent majd gondot és a játékosok élvezhetik a játékot a FIFA20-ban. A fejlesztők meg remélhetőleg sokat tanultak az esetből és a következő részre már ezeket nagyrészt az indulásra ki tudják küszöbölni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!