League of Legends: Vizuális frissítést kap Ahri és Udyr a 10.15-ös frissítésben

League of Legends: Vizuális frissítést kap Ahri és Udyr a 10.15-ös frissítésben

Az új hősök tervezése mellett a régiek frissítésére is jut ideje a Riot Gamesnek.

Alig pár órával Lillia leleplezése után Riot Sirhaian megosztotta a közösségi média oldalán, hogy gőzerővel dolgoznak a grafikusok azon, hogy Udyr és Ahri VFX frissítést kapjon a 10.15-ös LoL patchben. Mindkét karakter már nagyon régóta részese az Idézők Szurdokának, de eddig nem fordítottak rájuk akkora figyelmet.

A senior grafikus néhány képet is megosztott, sőt két videót is posztolt, amelyekből kiderül, hogy sokkal látványosabb és letisztultabb animációkat sikerült alkotni mindkét hős képességeihez.

A visszajelzéseket természetesen várják a rajongóktól, elsőként a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén próbálhatjátok majd ki az új, de mégis ismerős animációkkal felruházott karaktereket.

Főleg az Udyr VFX-szel kapcsolatban lehetnek ellenérzések a játékosokban, mivel a hős kitje annyira nem illik bele a metába, hogy játszhatatlan minden szerepben. Egy teljes reworknek talán jobban örültek volna az idézők, de a következő átdolgozást Dr. Mundo kapja meg, amire 2021-ig biztosan várni kell. A Dr. Mundo rework után ismét a LoL-osokra bízza a Riot Games a döntést, szavazás útján derülhet ki, hogy melyik hősök lesznek a következők a sorban, amelyek szintén kívül-belül megújulhatnak a jövőben. Udyr nagy esélyes, de Shyvana és Twitch is könnyedén rákerülhet erre a listára, mivel nagyon egyszerű képességekkel rendelkeznek, CC-jük sincs sok, ezek meg a mai körülmények között nem sok jót jelentenek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!