Hirdetés

Szinte biztosan Yone, Yasuo testvére lesz az új LoL hős

Lillia még meg sem érkezett, de a játékosok már alig várják Yonét, Yasuo testvérét.

Hirdetés

Hivatalosan is leleplezte a Riot Games a League of Legends legújabb karakterét, az "álmodozó junglert" Lilliát. Az őztestű leányzó egy nagy bursttel rendelkező mágus lesz, aki képes akár tömeges altatásra is, bár a kombó kivitelezése nem lesz egyszerű.

Bár Lillia ideig-óráig képes lehet betölteni az űrt, ami Sett megjelenése utána alakult ki a játékosokban, de többen már csak arra várnak, hogy Yone, Yasuo testvére végre bekerüljön a választható hősök közé. A Windchaser a Legends of Runeterrában játszható kártyaként már régóta elérhető, de ennél közelebbi kapcsolatba nem kerültek hozzá a LoL idézői. Egészen idáig.

Az új Spirit Blossom skinek közül várhatóan Thresh kapja majd meg a Legendary skint, egyedi hangon szólal meg a hős, sőt a szájában is különleges mondatokat adtak. Az egyik ilyenben név szerint említi Yonét, akivel egyedi interakcióba léphet majd a támogató hős.

További bizonyíték arra, hogy Yone érkezésére tényleg nem kell már sokat várni, hogy a Spirit Blossom skincsalád kapcsán ő is megkapja az egyedi Lélekvirág kinézetet.

A hős hátterében két szobor alakja rajzolódik ki, az egyik Yasuo, a másik Yone, akik felemelt fegyverrel készülnek a nagy összecsapásra. Ez egy utalás a Naruto animációs sorozatra, ahol Hashirama és Madara szobrai szimbolizálják a karakterek közötti feszültséget.

Egyelőre a Riot Games nem adott ki közvetlen információkat Yonéra vonatkozóan, de a fenti bizonyítékok szinte 100%-ban megerősítik azt, hogy Lilliával akár egy időben érkezhet Yasuo testvére a LoL kliensébe. 

Még mindig kételkedtek Yone létezésében és érkezésében? A fenti Thresh Spirit Blossom kinézetéhez kapcsolódó hangfájlokat tanulmányozzátok át alaposan és rögtön eloszlathatjátok a kételyeket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted melyik ösvényen teljesíthet a legjobban majd Yone?

 • 19 %
 • 78 %
 • 2 %
 • 2 %
 • 0 %
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Anonymous326 25 napja
  Yone lenne az a maszkos assassin aki nem akar majd meghalni ? az komoly.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 25 napja
  De majd meg akar halni,ha a saját csapatodban lesz xd
  0 0 Válasz
 • Pyromania61 25 napja
  Kiváncsi leszek ,hogy ő is egy mid or feed karakter lesz vagy nem.
  0 0 Válasz
 • Ciryos 25 napja
  Hátha nem mondják ráknak mint a yasuo-t
  0 0 Válasz
 • mkvieod 25 napja
  Jézus, ez a sok yasuo meme, meg ez a mid or feed már naaagyon elavult, anno, mikor kijött akkor volt ez hiteles, már 2020 van, nem 2014-15
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 21 napja
  Kíváncsi leszek erre a hősre
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés