Minden információ a FIFA 21-ről: Három hónap múlva ismét rúghatjátok a bőrt

Minden információ a FIFA 21-ről: Három hónap múlva ismét rúghatjátok a bőrt

Már nem kell sokat kibírnotok, hogy ismét rúghassátok a bőrt a legújabb FIFA-ban.

Ha virtuális labdarúgásról van szó, akkor két címet kell kiemelni a tömegből. Az egyik a Pro Evolution Soccer (PES) sorozat, a másik a FIFA széria. Utóbbinak a 21-es számmal jelzett folytatására már nem kell sokat várnotok, ugyanis kicsit több, mint 90 nap múlva már tölthetitek is le a legújabb részt.

FIFA 21 megjelenési dátum

Az EA Sports már néhány hete elárulta, hogy a következő FIFA játék 2020. október 9-én érkezik meg Originre, sőt valószínűleg Steamre is befut majd a program. Azok az előrendelők, akik beruháztak a Champions Editionre vagy az Ultimate Editionre, azok már október 6-án pörgethetik a játékot.

FIFA 21 platformok

Első körben a videójáték PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre érkezik meg, utána semmi akadálya, hogy PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is befusson.

FIFA 21 kiadások

Az alapváltozat 60 dollárba kerül PC-n, 65 dollárba konzolokra, a Champions Editionért 80 dollárt, az Ultimate Editionért 100 dollárt kér az EA Sports. Ha következő generáción is szeretnétek futtatni a programot akkor sem kell megijedni, elég megvenni a PS4-es és/vagy Xbox One-os kiadást.

FIFA 21 csapatok, demó és további érdekességek

Egyre többen pletykálják, hogy a Standard változat coverképén Kylian Mbappe szerepelhet, továbbá Kevin De Bruyne és Franz Beckenbauer neve is felmerült, mint a drágább kiadások arcai. A Fifplay szavazásán Riyad Mahrez vezet Mohamed Salah és Son Heung-min előtt.

A FIFA 20 demójában a Borussia Dortmund, a Chelsea, a Liverpool, a Paris Saint-Germain, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur szerepelt. Ha szeretne villantani az EA, akkor ezeken a csapatokon kívül a dél-amerikai csapatok közül is feltűnhetnek néhányan, mivel megszerezték a Copa Libertadores licencét. Ezen kívül az Inter Milan biztosan, valamint valószínűleg az AC Milan is az EA-nél köthet ki annak ellenére, hogy a Seria A jogai a Konaminál vannak.

Egyelőre nincsenek hírek arról, hogy a Juventus, a Manchester United és a Bayern München visszatérhet az EA-ben, a jogok még mindig a Konaminál vannak.

A következő nagy bejelentésekre augusztusig várnotok kell, de addig is készüljetek fel, hogy október 9-től nem sok szabadidőtök lesz. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!