Hirdetés

Thresh emberi formát kap, bemutatták a Spirit Blossom chromákat

Akár rózsaszín hajú Yasuóval is kaszabolhatjátok az ellenséges hősöket.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a PBE-re, a League of Legends hivatalos teszt szerverére az újdonságok. A Spirit Blossom skinek mellett befutottak a chromák is, amelyek további színekkel dobják fel a Lélekvirág tematikát. A show-t egyértelműen a Spirit Blossom Prestige Edition Teemo és a Spirit Blossom Thresh viszi el, utóbbi akár emberi formában is dobálhatja a lámpást a bajbajutott csapattársaknak.

Különleges interakciókból és látványos animációkból nem szenved hiányt Thresh Lélekvirág hőskinézete, ami garancia arra, hogy 1820 RP-nél olcsóbban biztosan nem juthattok majd hozzá. Cserében olyan élményben lehet részetek, miközben a karakterrel játszotok, amiben még sosem volt.

Az emberi forma felöltéséhez mindössze annyi a feladatotok, hogy gyűjtsetek össze a passzív képességgel 45 lelket, majd nyomjátok meg az ultit. Ha ez a két feltétel teljesül, akkor Thresh átváltozik emberré és utána az egész meccsen ebben az alakban marad.

A Tekintély-kiadású Lélekvirág Teemóról eddig csak képeket mutatott be a Riot, de a Skin Spotlight megkapta a mozgóképes anyagot is, így már videóban is láthatjátok, hogy mire lesz képes a 2000 tekintélypontba kerülő hőskinézet.

Természetesen az új skinekhez chromák is érkeznek hamarosan, Lillia, Yasuo, Thresh és Vayne már megkapta a PBE-n az extra kozmetikai elemeket, Teemónak erre még várnia kell.

Az összes chromát és a további Spirit Blossom képeket az alábbi galériában találjátok meg!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Vagottszemu 1 hónapja
  Jó skinek lettek :3
  0 0 Válasz
 • BAZS1 1 hónapja
  jók lettek
  0 0 Válasz
 • Dwarfy 1 hónapja
  Azt hittem már véget ért a a pride event ¯\_(ツ)_/¯
  0 0 Válasz
 • Puki 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • ElenaraShadow 1 hónapja
  Kell ez a Thresh * - *
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 29 napja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés