Faker is AP Nunu midezik, ez most az új LoL-os őrület

Faker is AP Nunu midezik, ez most az új LoL-os őrület

Régen trollkodásnak számított, most ez az egyik legújabb fenyegetés az immobilis ellenfelekre.

A 10.13-as League of Legends frissítésben megkapta az AP buffokat Kog'Maw és Nunu is, ennek köszönhetően mindkét hős játszható szintre emelkedett a középső ösvényesek között. Caps megmutatta, hogy milyen az, amikor beindulnak a Lélegző ágyúk, legutóbb Faker keserítette meg a tavalyi világbajnok, Doinb életét Nunu & Willumppal.

10.13-as LoL patch Nunu buffok

  • Consume (Q)
    • Sebzés AP aránya 0,5-ről 0,65-re nőtt
    • Gyógyítás AP aránya 0,7-ről 0,9-re nőtt
  • Absolute Zero (R): Pajzs mennyisége 0,3/0,4/0,5 bónusz HP helyett 0,3/0,4/0,5 bónusz HP + 1,5 AP lett

Több sebzés, több gyógyítás és egy jóval nagyobb pajzs az ultiból. Ezek már elegendőek ahhoz, hogy 1v1-en, a mid lane-en könnyedén tudjon cserékbe bonyolódni a közelharci hős, sőt az W-nek köszönhetően az oldalsó ösvényekre is pillanatok alatt megérkezhet.

Maxolni a Q-t érdemes, ez a képesség ad a legkönnyebben plusz sebzést és gyógyítást, az E főleg a lekötés miatt, a W a roamolásokhoz szükséges. Keystone-ból a Dark Harvestet erősen ajánlott pickelni, elég sok burst sebzés rejtőzik benne, amire gyorsan lehet gyűjteni a jelzőket a rajtaütéseknek köszönhetően. A movement speed nagy fegyvere Nununak, ezért rúnákból ezekre érdemes építeni, a Relentless Hunter, a Celerity és a Water Walking is tökéletesen passzol a karakter játékstílusához.

Faker Solo Killing DoinB with Nunu Mid from r/leagueoflegends

A tárgyak közül a Hextech Protoöv kötelező vételnek számít, a Dead Man's Plate és a Mejai's Soulstealer szintén jó szolgálatot tehet. A lényeg, hogy nem szabad elfelejteni azt, hogy Nununak kell egy kis tankosság, mivel a hólabdázás közben könnyű célpontot jelent a carryk számára. Ösvényen erőltetni kell az 1v1 harcokat, mivel a Consume-nak köszönhetően nehéz elfogyni HP-ból, de az igazán nagy hatást a roamolásokkal lehet kifejteni. Egy hatalmas hólabda, ha megérkezik valamelyik side lane-re, akkor ellenfél legyen a talpán, aki képes elmenekülni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is működik az AP Nunu mid?

  • 7 %
  • 87 %
  • 7 %