Megjelent a LoL-ban a Lillia's Haiku, néhány részlet már kiderült róla

Megjelent a LoL-ban a Lillia's Haiku, néhány részlet már kiderült róla

A négylábú dzsungeleshez kapcsolódó különleges item már az éles szerverekre is befutott.

Alig néhány napja leplezte le a Riot Games a League of Legends új hősét, Lilliát. Azóta már rengeteg egyéb érdekesség kiderült az új dzsungelesről, azonban a Lillia's Haikuról továbbra sem adott ki hivatalos információkat a fejlesztő. A különleges tárgy egyes játékosoknál már ott pihen a gyűjteményben, de július 22-éig nem lehet kinyitni.

Mire jó a Lillia's Haiku?

Valószínűleg a tárgy ugyanarra lesz majd képes, mint a Setthez kapcsolódó Sett's Calling Card, vagyis a hős megjelenésének napján kinyitható lesz és megkapják a szerencsés játékosok Lilliát. 

Hogyan lehet megszerezni a Lillia's Haikut?

Itt van a Pug'Maw elásva, ugyanis teljes bizonyossággal nem lehet kijelenteni, hogy van bevált módszer a különleges tárgy megszerzésére. Aki megszerezte, az elmondása szerint az egyik bokorban találkozott egy (lélek)virággal, amit felvett és utána a játék végén már ott is volt a gyűjteményben a Haiku. Mások azt állítják, hogy Thresh is kell valamelyik csapatba, mivel a Spirit Blossom család első Legendary hőskinézete különleges interakcióba lép a mérkőzésekkel. Magyarul Thresh hangját az összes játékos hallja a meccsek elején. 

Ami szinte biztosan feltétele a Lillia's Haiku megszerzésének.

  • Csak dzsungelesek szerezhetik meg, vagy legalábbis olyan idézők, akik Smite-ot pickelnek maguknak
  • Bármilyen 5v5 meccs jó, nem kell hozzá rankedezni
  • Thresh valószínűleg csak egy "easter egg", nem feltétele a Haiku begyűjtésének
  • Köze van a bokrokhoz, ezért az Ocean Drake által átalakított Szurdokban nagyobb az esély megtalálni a virágokat

Nagyjából ennyit lehet találni a Haikuról, ha Ti is megszereztétek már, akkor mindenképp osszátok meg tapasztalataitokat kommentben!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.