Hirdetés

"Buborék alatt" tarthatják meg az idei League of Legends világbajnokságot

Egyelőre nem hivatalos információk szerint a Riot Games az NBA példáját követheti.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Elérve a nyár közepét a Riot Games-nek fogy az ideje arra, hogy meghozza az év legfontosabb League of Legends eseményével kapcsolatos döntését; megtartják-e a 2020-as világbajnokságot? A koronavírus sajnos továbbra is egy komoly tényező, ezt pedig minden rendezvény szervezésénél figyelembe kell venni, a legfertőzöttebb kontinensen, Amerikában már több mint 3 millió igazolt beteg, és 133 ezer halott van. A tavaszi Mid Season Invitational elmaradt, elképzelhető viszont, hogy bár helyszíni nézők nélkül, de a világbajnokságot megtartják. Az ESPN értesülései szerint a Riot Games jelenleg konzultál arról, hogy a világbajnokságot egy elszeparált minivárosban tartsák meg, ahogyan teszik azt az NBA-vel is jelenleg.

Az egyszerűen csak buble-nek, avagy buboréknak nevezett rendszerben a verseny résztvevői, és a produkción dolgozók beköltöznek a verseny teljes időtartamára elszeparált épületbe/épületekbe, ahonnan se ki, se be. Ez kétségtelenül egy igen költséges megoldás, azonban lehetővé teszi az esemény többé-kevésbé biztonságos lebonyolítását. A kínai kormány csütörtökön bejelentette, hogy 2020-ban semmilyen nemzetközi sportesemény nem tartható meg az országban, az ESPN információi szerint viszont ez a LoL vb-re nem vonatkozik.

Bárhogyan is lesz, ha megrendezik a világbajnokságot, akkor az egy igen komoly logisztikai és egészségügyi kihívás lesz a Riot Games-nek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés