Faker, Soraka, Nunu és Karthus: epikus megmozdulások a Szurdokban

Faker, Soraka, Nunu és Karthus: epikus megmozdulások a Szurdokban

Faker még mindig elképesztően jó játékos, hiába számít már veteránnak.

Pörögnek a mérkőzések a koreai LoL ligában, Faker hétről hétre megmutathatja a világnak, hogy miért tartják a League of Legends legnagyobb legendájának. Bár a T1 legutóbbi Bo3-as szériájában vereséget szenvedett a Team Dynamics ellen, a háromszoros világbajnok két alkalommal is megvillant.

Faker rálátás hiányában predicteli Sylas E képességét

A Pro View funkció tökéletes mutatja, hogy Faker tapasztalata olyan szituációkban is képes megmenteni őt, amire csak nagyon kevesen képesek a világban. Teljesen vakon suhant Corkival a jungle-ben, amikor érkezett egy Sylas E a falon túl, de érezte a koreai mides, hogy szüksége van egy vargabetűre. Aprócska, de elképesztően nagy játék volt ez Fakertől.

Faker Luluval pusztítja a tornyot

Faker taking the turret and escapes with 1 HP plus dodges Ezreal Ult from r/leagueoflegends

Nem volt könnyű helyzetben Faker, amikor úgy döntött, hogy mindenáron befejezi a felső ösvényes tornyot. A rengeteg pajzs kihúzta őt a csávából, de ezek után sem menekült meg, ugyanis röpült felé egy Ezreal ult. Gyors reakciójának köszönhetően megúszta a halálos sebzést, azonban ezt a meccset csapata elveszítette.

Soraka az Ornn counter

Soraka is a pretty hilarious counter to Ornn from r/leagueoflegends

Soraka bár immobilis hős, több szempontból is hasznos támogatóként képes segíteni csapatát. A folyamatos gyógyítás, a lassítások, a globális ulti már önmagában elég lenne, de a játék egyik leggyorsabb és legmesszebbre ható silence képessége is hozzá köthető. Az E-vel tökéletesen lehet counterelni Ornn ultiját, legyen szó ARAM-ról, vagy ranked meccsről.

AP Nunu Pentakill ulti

So I tried the AP Nunu buffs from r/leagueoflegends

Az AP erősítések után igazán vicces montázsokat lehet találni a full AP Nunukról. Egy jól időzített ultival azonnal öt gyilkosságot lehet bezsebelni.

Halott Karthus Pentakill press R

Just another day as Karthus in EUW from r/leagueoflegends

Hiába fókuszálják ki a Pentakill banda énekesét, a passzív miatt még halálában is fenyegetést jelent. A "Press R Gábor" mémek tökéletes illusztrációját láthatjátok a fenti klipben.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Faker és a T1 idén világbajnok lesz?

  • 4 %
  • 38 %
  • 27 %
  • 23 %
  • 8 %
  • 0 %