League of Legends: Elképesztő Leona, Lillia és Skarner cosplayt készített három rajongó

League of Legends: Elképesztő Leona, Lillia és Skarner cosplayt készített három rajongó

A beöltözés művészete újabb szintet lépett.

Sokan gondolják úgy, hogy a cosplayezés egy teljesen értelmetlen dolog, azonban ezeket a véleményeket elengedik a fülük mellett azok, akik időt, pénzt és energiát fektetnek abba, hogy minél jobban hasonlítsanak kedvenc karakterükre. A League of Legends hősei, valamint az extra skinek kimeríthetetlen forrást jelentenek, nem véletlen lehet rengeteg LoL-os cosplayjel találkozni a nagyobb Conokon. Ezúttal egy elképesztően részletes Solar Eclipse Leonán, egy őrült Original Skarneren és egy inkább vicces, mint valósághű Original Lillián pörög a közösség.

Solar Eclipse Leona cosplay

A Cobalt_Cosplay néven munkálkodó művész hatalmas mennyiségű munkát fektetett bele a hős Legendary hőskinézetének lemodellezésébe. A pajzs, a kard és a páncél is tökéletesre sikerült. A CC-chain garantált, ha egy ilyen cosplay szembejön az utcán.

Original Skarner "cosplay"

Yung Matt kicsit viccesebbre vette a figurát, de a lelkesedést mindenképp díjazni kell. Nehéz pontosan meghatározni, hogy milyen anyagból készült a páncél, de a szín legalább stimmel. 

Original Lillia ""cosplay""

A dupla idézőjel valószínűleg nem szorul túl sok magyarázatra. Jota Guinsoo egy spanyol LoL rajongó, aki körbenézett otthon, majd lába közé kapta a házőrzőt, hogy összedobja ezt a crossplayt. A visszajelzések alapján egyértelműen Jota váltotta ki a leghevesebb reakciókat, de nem sokkal marad el tőle a lila csomagolópapírba (?) öltözött Skarner sem.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru  adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.