Hirdetés

League of Legends: Elképesztő Leona, Lillia és Skarner cosplayt készített három rajongó

A beöltözés művészete újabb szintet lépett.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EsportGuru Podcast

Az EsportGuru podcastek 4. epizódja

Hirdetés

Sokan gondolják úgy, hogy a cosplayezés egy teljesen értelmetlen dolog, azonban ezeket a véleményeket elengedik a fülük mellett azok, akik időt, pénzt és energiát fektetnek abba, hogy minél jobban hasonlítsanak kedvenc karakterükre. A League of Legends hősei, valamint az extra skinek kimeríthetetlen forrást jelentenek, nem véletlen lehet rengeteg LoL-os cosplayjel találkozni a nagyobb Conokon. Ezúttal egy elképesztően részletes Solar Eclipse Leonán, egy őrült Original Skarneren és egy inkább vicces, mint valósághű Original Lillián pörög a közösség.

Solar Eclipse Leona cosplay

A Cobalt_Cosplay néven munkálkodó művész hatalmas mennyiségű munkát fektetett bele a hős Legendary hőskinézetének lemodellezésébe. A pajzs, a kard és a páncél is tökéletesre sikerült. A CC-chain garantált, ha egy ilyen cosplay szembejön az utcán.

Original Skarner "cosplay"

Yung Matt kicsit viccesebbre vette a figurát, de a lelkesedést mindenképp díjazni kell. Nehéz pontosan meghatározni, hogy milyen anyagból készült a páncél, de a szín legalább stimmel. 

Original Lillia ""cosplay""

A dupla idézőjel valószínűleg nem szorul túl sok magyarázatra. Jota Guinsoo egy spanyol LoL rajongó, aki körbenézett otthon, majd lába közé kapta a házőrzőt, hogy összedobja ezt a crossplayt. A visszajelzések alapján egyértelműen Jota váltotta ki a leghevesebb reakciókat, de nem sokkal marad el tőle a lila csomagolópapírba (?) öltözött Skarner sem.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru  adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • hun_hetek 24 napja
  XD
  0 0 Válasz
 • Pampuska 24 napja
  anime irl
  0 0 Válasz
 • ElenaraShadow 24 napja
  Cosplayerként nem tudom, hogy feldobta a napom, vagy lehozott az életről xD
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés