Mendy első gólja is kellett Vinicius Junior Summer Heat lapjának boostjához

Aki beszerezte az most örülhet, hiszen a brazil játékos megkapta a győzelem miatt a maximum boostot a Summer Heat lapjára.

Vinicius Junior új kártyája a Summer Showdown Clash promó kapcsán került be a játékba. Akkor a játékosoknak egészen július 10-ig volt lehetőségük beszerezni a Real Madrid szélsőjét, és most kiderült, hogy aki így döntött, az elég jól járt. A Granada elleni bajnoki mérkőzés végkimenetele döntött arról, hogy a lapja fejlődik-e vagy sem, és mint kiderült a 2:1-es siker garantálta Vinicius Juniornak a plusz 3 (OVR) boostot a már amúgysem éppen rossz lapjára.

Ő maga egyébként nem talált be, a gólokat Mendy és Benzema szerezte, és a királyi gárda már a 16. percben két gólos előny birtokában volt. A csapat balhátvédje ráadásul megszerezte első találatát új együttesében, és nem is akármilyen egyéni megmozdulás végén jött ez neki össze. Végül a Real Madrid, ha nehezen is, de 2:1-re győzni tudott és ezzel karnyújtásnyira vannak a bajnoki címtől :

Vinicius Junior lapja egyébként már alapból elnyerte a közösség tetszését, bár a választás sokaknál nem volt egyértelmű, hiszen Machís sem kapott éppen rossz értékeket. A sebessége, a labdabiztossága, de még a lövése és a passzolási képessége is remek, egyedül a fizikai adottságai nem feltétlenül tartozik az elitbe. Viszont akinek sikerült beszereznie a határidőig, az most jól járt az áráért. Egyébként talán kevesen tudják róla, de anno kapott ajánlatot a Barcelonától is, de 2018 júliusában, mikor a Realhoz szerződött, elmondása szerint inkább a szívére hallgatott a döntését illetően.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!