Óriási leárazások - több hőskinézet ára is 400 RP alatt!

Óriási leárazások - több hőskinézet ára is 400 RP alatt!

Újabb akciós hősök és hőskinézetek tárháza vár ránk!

A Riot Games mindig is kitett magáért, ha valamit elakart adni és így tett most is. A szokásokhoz híven 5 hős és 15 hőskinézet vár ránk egy héten keresztül, melyeket érdemes még a mai napon bezsebelni, hisz ráadásul ez az utolsó nap, hogy egy kis bónusz RP is jár a vásárlásokért.
Most azonban oly annyira felkészültek, hogy 7 darab hőskinézet ára is 400 RP alatt van jelenleg! Mielőtt azonban belerohannánk a leárazott hőskinézetek világába, nézzük meg együtt, melyik 5 hős is került fel ezúttal az akciós listára.

Alapvetően nem drága hősökről van szó még kék esszenciáért sem, így jelenleg egyikőjük megvásárlása sem túlzottan preferált, kivéve ha tényleg nagyon nincs más mód, csak akkor javasolt egyébként is hőst vásárolni RP-ért.

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

...hogy melyik a legolcsóbb hőskinézet a vidéken? Máris megmondjuk, de készüljetek fel, hisz van olcsóból elég sok jelenleg! Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós hőskinézetet megtaláljátok, pontos árral és a kedvezmény mértékével együtt!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait és nyerj RP csomagot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!