LoL: Brutálisan erős boton a flexelhető mágus, csak egy kis buff kellett neki

Simán veri a legnépszerűbb ADC-ket is, hiába van szó egy mágusról.

A League of Legends mérkőzésein egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy-egy ADC main úgy dönt, hogy mágussal próbál szerencsét boton. Ez az elmúlt időszakban nem is volt annyira rossz ötlet, mivel Syndra, Cassiopeia és Heimerdinger is bevethető ebben a furcsa szerepben, azonban most egyikőjük sem tud labdába rúgni a Halál énekese mellett. Karthus a legutóbbi patchben kapott egy kis erősítést, ami azonnal a legjobb "ADC-k" közé emelte a hőst.

10.14-es Karthus buffok 

  • Alap HP 528-ről 550-re növekedett
  • Alap mozgási sebesség 325-ről 335-re növekedett
  • Lay Waste (Q)
    • Sebzés 45/65/85/105/125 (+0,3 AP-ról) 50/70/90/110/130 (+0,35 AP-ra növekedett)
    • Szörnyekre 15%-kal kevesebbet sebez a képesség
  • Defile (E)
    • Az E akkor is visszatölti a manát, ha bekapcsolt állapotban van
    • Másodpercenként négyszer sebez, nem egyszer, azonban az összesített sebzés és manaköltség nem változott. A deaktiválása 1 tick sebzést okozt

Az erősítéseknek köszönhetően sokkal hatékonyabban tud kiosztani 1-1 célpontra sebzést Karthust, miközben 335-ös MS-sel szlalomozik a minionok között. Ez lehet az oka, hogy simán képes tartani a farmot az ADC-k ellen, sőt 1v1-ben egy jobb Karthus letörli a pályáról bármelyik lövészt, annyival erősebbek a Q-k jelenleg, mint az 1-2 tárgyas benyelt auto attackok.

Bár a népszerűsége még alacsony a bot lane Karthusnak, de a győzelmi aránya önmagáért beszél. Ha a profik is kiválasztják egy-egy mérkőzésre ezt a különleges stratégiát, akkor szinte biztosan megugrik majd a Solo Queue-ban mérhető népszerűség is.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru  adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.