Egy trükk, amivel Syndra kábítása messzebbre ér el - videó

Egy trükk, amivel Syndra kábítása messzebbre ér el - videó

Egy trükk, melynek segítségével még bosszantóbbak lehetünk Syndra használatával.

Syndra jelenleg egy középkategóriás hősnek mondható, legalábbis jelenlegi, op.gg-n található statisztikái alapján. 4,2%-os népszerűsége ugyan meggyőző ahhoz, hogy a középmezőny elején legyen a középső ösvényes hősök között, ám 47,26%-os győzelmi mutatója olymi kevés ahhoz, hogy bátran merjük csak úgy választgatni.

Falak kellenek a megvalósításhoz

Syndra, a sötét fejedelem E képessége a Gyengék szétszórása, melynek segítségével varázssebzést okozva hátralöki ellenségeit és a Sötét gömböket. A Sötét gömbök által eltalált ellenségek elkábulnak.

A falak segítségével azonban a Gyengék szétszórása sokkal messzebbre ér el, mint annak eredeti hatótávolsága. Az ellenfeleket a trükk használatával akár falon keresztül is el lehet kábítani, ráadásul kivitelezése is elég egyszerű.

A Sötét gömb létrehozását követően az E képességet szimplán a fal túlsó irányába kell célozni. Nem kötelező azonnal használni a Gyengék szétszórását, akár várhatunk is vele a gömb megidézését követően. A kábítás így a fal túloldalán is hat, és képes akár egy hosszabb, felső ösvényen elhelyezkedő vastag falon is átmenni keresztbe, de akár hosszában is.

A trükk bizonyos esetekben rendkívül hasznos lehet, így mindenképpen érdemes észben tartani, hogy van ilyen lehetőségünk is.

Ti használtátok már korábban ezt a "rejtett" opciót?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait és nyerj RP csomagot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.