Az ára okés, a sebessége kevésbé az új POTM Benzema lapnak

6 év után újra a francia csatárt választották meg a hónap legjobbjának a spanyol bajnokságban, aki többek között egy káprázatos gólpasszal érdemelte ki ezt a kitüntetést.

Karim Benzema szenzációs hónapot tudhat magáénak, hiszen a LaLiga újraindulása óta szárnyal a Real Madridban. Júniusban mind az öt találkozót, melyen pályára lépett a ligában megnyerték. A francia támadó 3 gólt szerzett ez idő alatt - duplázott a Valencia ellen és betalált a Real Sociedadnak is -, de a legemlékezetesebb megmozdulását az Espanyol ellen mutatta be. Egy sarkazós gólpasszal Casemirot hozta remek helyzetbe, csapattársa pedig nem volt rest betalálni egy ilyen átadás után.

Ezzel a teljesítményével Benzema elnyerte a hónap játékosa címet, melyet legutóbb 2014 októberében sikerült összehoznia. Az EA emiatt egy új lappal is megajándékozta őt a játékba, viszont ez azért messze elmarad a FIFA20-ban látott legjobb kártyáitól. A 92-es OVR ratinggel felvértezett új verziója nem mutat rosszul, viszont a sebessége nem a legjobb, illetve a passzolása és a fizikális értéke is lehetne jobb. Nagyságrendileg a TOTW Moments 6-os lapjához hasonlítható, de attól azért jobb számokkal rendelkezik. Ha valaki meg akarja szerezni mindezektől függetlenül, akkor az alábbi SBC-t kell teljesíteni:

  • Real Madrid játékosok száma: Min 1
  • Squad Rating: Min 82
  • Team Chemistry: Min 80
  • Játékosok száma: 11

Annyira nem tűnik egyébként soknak, platformtól függően 45 és 55 ezer coin körül mozog az ára a POTM Benzema lapnak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.