Az EA exkluzív szerzodést kötött az egyik legnagyobb klubbal a FIFA25-ig

Az EA exkluzív szerzodést kötött az egyik legnagyobb klubbal a FIFA25-ig

A királyi gárda végül kötélnek állt és hosszútávon elköteleződött a világ elsőszámú futballjáték gyártójának.

Az EA Sports az utóbbi időben talán elkezdhetett aggódni, hogy mi lesz a helyzet a nagyobb csapatokkal, hiszen egyesek közül a Konamival szerződtek le, de a mostani együttműködéssel nagy győzelmet tudhatnak magukénak. A 13-szoros Bajnokok Ligája győztes Real Madrid a következő 5 évben bizony velük dolgozik majd a FIFA-sorozat kapcsán exkluzívan.

Persze a legtöbb rajongó már tűkön ül és arra vár, hogy felfedjen egy csomó újdonságot a kiadó a FIFA21-el kapcsolatban, de ez a megállapodás nagyon sokat jelent a virtuális futball szoftverük jövőjének szempontjából. Ezzel gyakorlatilag elintézték, hogy a világ egyik legnépszerűbb klubja 2025-ig biztosan nem jelenhet meg semmilyen formában a PES sorozatban, így a mez, logó vagy a stadion is kilőve számukra.

A bejelentést július 16-án ejtették meg, és ehhez egy hivatalos trailer is érkezett, ami előrevetíti azt is, hogy valószínűleg lesznek majd Real Madrid tartalmak a jövőben. Egyesek már arra is gondolnak, hogy a királyi gárda játékosai jobb bánásmódban részesednek majd, de ehhez azért meg kell várnunk a FIFA21 megjelenését és az EA hozzáállást. Ilyen hosszan azonban még nem sokan működtek együtt az EA-vel, így valószínűleg nem csak szimplán annyiról szól, hogy a Real Madrid a FIFA-sorozatban lesz állandó vendég.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!