LoL: Tyler1 durván beszólt a Riotnak, mivel úgysem bannolják ki

LoL: Tyler1 durván beszólt a Riotnak, mivel úgysem bannolják ki

A szókimondó streamer ezúttal sem rejtette a véka alá a véleményét.

Az EsportsObserver közzétette az elmúlt heti Twitch statisztikákat, amikből kiderül, hogy a világ legnézettebb LoL streamje, nem az LCS-hez, az LEC-hez, vagy más League of Legends bajnoksághoz tartozik, hanem egy szókimondó 25 éves sráchoz, Tyler1-hoz. A már korábban bannolt tartalomgyártót többen nézték a világ legnagyobb streaming platformján, mint az észak-amerikai profi idézők küzdelmeit.

Ez a statisztika Tyler1-hoz is eljutott, aki azonnal reagált rá sajátos stílusában. Először is kijelentette, hogy mivel nagyobb a nézettsége, mint az LCS-nek, bármit megtehet, mivel a Riot Games úgysem tiltja el őt. Ezek után fogta magát és beírta a pick/ban chatre, hogy leinteli a meccset, mivel úgy sem kap bant.

Hiába streamelt többet Tyler1, hiába nincsenek benne az LCS számaiban a youtube-os adatok, az amerikai streamer értékéből ez nem vesz el semmit. Jelenleg ő a világ legnépszerűbb LoL közvetítője, ami nem kis szó egy olyan játékostól, aki folyamatosan pengeélen táncol stílusa és viselkedése miatt. Ezért is szeretik annyian élőben nézni, ahogy Dravennel kergeti őrületbe az ellenfeleit.

Mindeközben az LEC nézettségi adatai elképesztő mértékben megnőttek 2019-hez képest, az európai topcsapatok milliókat ültetnek oda a képernyők elé minden hétvégén. Volt olyan pillanat, amikor majdnem 480 000-n izgultak egyszerre a Bo1-es párharcokon.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru  adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted bannolják Tyler1-t ezután a beszólás után?

  • 6 %
  • 65 %
  • 29 %