Ez a 10 lap a legjobb az Ultimate Teamben

Ez a 10 lap a legjobb az Ultimate Teamben

A legtöbbjük neve nem meglepő a listán, viszont talán egy nagy hiányzó mindenképp van.

A FIFA 20 legjobb játékosainak listája aligha lehet meglepő bárkinek is, de bizony a jelenlegi és a múlt legnagyobb neveit vonultatja fel, és bár az itt látott kártyák promója már jóval korábban kijött, úgy tűnik nem sikerült túlszárnyalni azokat. Nyolc jelenlegi profi és két ikonból alkotja ranglistát, így ők mondhatóak a FIFA20 legjobb kártyáinak. Nem meglepő talán, hogy a jelenlegi sztároknak a Team of the Year vagy Team of the Season So Far verziója került bele a felhozatalba és, ha bárki meg akarja szerezni valamelyiküket is, akkor mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, mert nem kevés coinba kerülnek. Azért az talán nem ámítás, hogy megérik az árukat, csak győzze az ember kicsengetni értük a vételárat.

Messi és C.Ronaldo jelenléte szerintem senkinek nem lesz óriási meglepetés. Évek óta erről a két úriemberről szól a futball, legalábbis ők képviselik az abszolút legmagasabb szintet, és bár volt olyan esztendő, amikor talán rajtuk kívül is megérdemelte volna más az aranylabdát, az vitathatlan, hogyha egyszer visszavonulnak, nem nagyon lesznek olyanok, akik pótolni tudják őket. Legalábbis egy ideig. Viszont még aktívak, ráadásul a FIFA-ban mindig helyük lesz. Most éppen - mint eddig már többször is - 99-es lapokkal keltenek félelmet az ellenfélben, de mindkettejüknek van több erős és a játékosok számára vonzó lap. Több millióba kerülnek, és nem mindenki számára elérhetőek, de ez igazi több futballistára is. Messi TOTSSF lapja 1.5-1.9 millió, míg Ronaldo - bár a Juventus nincs a játékban, így a Piemonte Calcio csapatnév alatt fut - ára bőven 3 millió coin felett mozog. Ebben az évben, de már talán ez tavalyra is igaz, az egyik legnagyobb sláger egy védő neve volt, ő pedig nem más, mint a Liverpool holland hátvédje, Virgil van Dijk. A 99-es TOTY lapja még januárból bombaerős, de nem csoda, hiszen 2019-ben tényleg bitang jól futballozott a pályán. Neki sem csak az egy 99-es OVR lapja van, és ha valaki a csapatába akarja tudni, akkor majdnem 2 millióért ezt meg is teheti.

Az ikonok közül azt hiszem Pelé az, aki egyáltalán nem hiányozhatna, és szerencsére bele is került a felsorolásba. A valóságban már 79 éves legenda, akit a világ legjobbjának is megválasztottak a FIFA-ban örök fiatal, és a lényeg, hogy a brazil szinte minden helyzetben képes a meglepetésre. Mellette Isten kezének birtokosa kapott helyet, bár őt talán sokan megkérdőjeleznék, hogy mégis miért őt rakták bele a top 10-be a brazil Ronaldo helyett. Mindenesetre az argentinokat világbajnoki címhez segítő Maradona szintén rendelkezik egy 99-es kártyával, így megkérdőjelezhetetlen az ő helye a legjobbak között. A brazil csatár az EA szerint a FIFA20-ban 97-es OVR ratingig jutott, bár ennek ellenére mégis az egyik leghatékonyabb támadó, és nem csak ebben a kiadásban.

Íme a teljes tízes lista, amelyet megtekinthettek a galériában:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!