Egy agresszív AP dzsungeles csatlakozott az

Egy agresszív AP dzsungeles csatlakozott az "1000 napja új skin nélküliek" klubjához

Kevés olyan hős van, amelyik már egyes szinten képes ultizni, közülük az egyik már 1000 napnál is régebben kapott új hőskinézetet.

Jelenleg 11 tagot számlál az a különleges csoport, amelybe azok a League of Legends karakterek tartoznak bele, amelyek legutóbbi skinjére több, mint 1000 napja kell már várnia a rajongóknak. A legutóbbi hős, amelyik ehhez a klubhoz csatlakozott nem más, mint Elise. A Pókkirálynő számára mostanában nem sok babér terem, de erős CC-je és gyors farmolási képessége miatt még mindig találkozni vele olyan csapatokban, amelyekben egy korai szakaszban bevethető junglerre van szükség.

Eddig összesen 6 skin nészült Elise-hez, amelyből csak 5-öt lehet beszerezni azoknak, akik szeretnének váltogatni a kinézetek között. A legizgalmasabb kétség kívül a Victorious (Diadalmas) skin, amelyet azok szerezhettek meg 2013-ban, akik legalább Gold rankban végeztek a 2013-as rangsorolt szezonban.

  • Original Elise - 2012. október 26.
  • Death Blossom Elise (975 RP) - 2012. október 26.
  • Victorious Elise - 2013. december 20.
  • Blood Moon Elise (975 RP) - 2015. január 8.
  • SKT T1 Elise - (975 RP - legacy) - 2016. augusztus 17.
  • Super Galaxy Elise (1350 RP) - 2017. október 16.

Gyorsan átlátható ugyanaz a képlet, mint Singed esetében. Legendary skinnek nyoma sincs, Epicből is csak egyetlen egy van. A Riot Games úgy tűnik, hogy nem érzi prioritásnak az Elise maineket kiszolgálni látványos kozmetikai tartalmakkal, be kell érniük a fenti felhozatallal. AP-s junglerből viszonylag kevés van, amelyik már évek óta nagy kedvence a profiknak, talán csak Gragas említhető egy lapon Elise-szel ebben a tekintetben. Ha célja a Riotnak, hogy minél több mágus beverekedje magát a jungler metába, akkor itt az ideje kicsit felfrissíteni Elise-t. Legyen szó buffokról, vagy egy új skinről.

Az összes "1000 napja új skin nélküli" hőst és Elise mindegyik hőskinézetét megtaláljátok az alábbi galériában!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!