Több millió forintot költött el Twitchen egy Fortnite rajongó gyerek

Több millió forintot költött el Twitchen egy Fortnite rajongó gyerek

Mindössze 17 napra volt szüksége, hogy lenullázza a szülei bankszámláját.

Tanulságos történetet osztott meg egy aggódó szülő, aki Redditen kért segítséget, miután kiderült számára, hogy oda a családi megtakarítás. A kétségbeesett felnőtt elárulta, hogy a gyermeke nagy Fortnite rajongó, emellett sokat nézi a Twitchet is. A világ legnagyobb streaming platformján nemcsak tartalmat fogyasztott, hanem támogatta is kedvenceit. 17 nap alatt 20 000 dollárt, azaz 6,2 millió forintot költött el támogatásokra és feliratkozásokra, amivel teljesen lenullázta a családi bankszámlát.

20k in donations by minor in 17 days from r/Twitch

Az összes megtakarítás ment a levesbe, ugyanis sem az Amazon, sem a Twitch nem akar lépéseket tenni az ügyben. Többen javasolták a szülőnek, hogy a saját bankjánál érdeklődjön, mivel olyan pénzmozgások mentek végbe, amelyre neki, mint a számla tulajdonosának, nem volt rálátása. A gyerek a jóváhagyása és engedélye nélkül kezdte el pumpálni a pénzt a Twitchre és a kedvenc streamereinek. Sajnálatos módon ebben az ügyben egyetlen valódi felelős van a, a szülők. Nem a Twitch, főleg nem a streamerek tehetnek róla, hogy egy fiatal gyermek elkezdte szórni a szülei megtakarított dollárjait.

Ha a család nem kap vissza egyetlen centet sem, amire komoly esélyek vannak, akkor ez egy nagyon drága tanulság lesz számukra, ami mindenkinek elrettentő példával szolgálhat. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Illusztráció

Kövess Minket!