Ennyiért egy ilyen tuti kártya? - Így lehet behúzni Pogba új SBC lapját

Ennyiért egy ilyen tuti kártya? - Így lehet behúzni Pogba új SBC lapját

Mi kell ahhoz, hogy miénk legyen Pogba? Az biztos, hogy kell majd FIFA coin, de nem olyan sok, mint amire számítotok.

Ugyan a Summer Heat már a végéhez közelít, de ez nem akadályozta meg az EA-t abban, hogy kidobjon egy olyan Pogba SBC lapot. Egyesek szerint nem csak a kártyát, de a United mezt sem érdemli már meg a francia, mégis a rajongók kegyeltje a játékos, hiszen a korábbi Fan Vote lap most nem kevés upragedet kapott, amire mindenképp érdemes egy pillantást vetnie mindenkinek. A sebessége viszont hagy némi kívánni valót maga után, pláne, hogy a 88 Pace egy 79-es gyorsulást takar, bár a sprintje 93-as. A passzolása, lövése és a labdakezelése több, mint remek, viszont a védekezése a statok alapján nem feltétlenül lesz a legnagyobb erőssége, de egyesek szerint például egy Shadow chem style sokat segíthet rajta. 

Az alap OVR értékre rádobtak hetet, ami alapból nem tűnik durvának, de azt figyelembe véve, hogy ezzel 95-re ugrott már rögtön felszaladhat a szemöldökünk. Emellett pedig a többi értéke, egy kivétellel, 90 fölött van, ami miatt az tuti, hogy a Premier League egyik legjobb középpályása és a teljes játékban is joggal pályázik erre a címre, és ami még egy dolog miatt csábítóvá teszi a beszerzését, az az ára. 

Mennyibe kerül és hogy lehet beszerezni

A FUTBIN alapján azt lehet mondani, hogy nagyjából 250-300 K Coin kell, hogy megszerezzük a francia játékost. Ez pedig valljuk be, hogy gyakorlatilag aprópénz egy ilyen kártyáért. Csak összehasonlításképpen, a TOTSSF De Bruyne egy szinttel jobb, de az nagyjából 2 millió Coinba kerül, ha egyáltalán lehet belőle találni. 

Ha pedig úgy döntöttetek, hogy jöhet Pogba, akkor a következő csapatokat kell összepakolni.

1. Manchester United Squad

Ide kell egy United játékos, az OVR minimum 84 és a chemistry is 75 fölött jó. A lenti példacsapat nagyjából 100 K körüli áron beszerezhető és működik.

2. Premier League Squad

Ide kell egy játékos a az angol bajnokság legmagasabb szintjéről, kell a minimum 88 OVR, viszont a chemistry itt 50 fölött már elég. Az OVR miatt persze itt már kicsit nehezebb a történet, de 200 K környékén megoldható a helyzet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!