Uralja a Standard metát és csak egy Legendary kell hozzá, ez a Murloc Paladin

Uralja a Standard metát és csak egy Legendary kell hozzá, ez a Murloc Paladin

Alacsonyabb szinteken még mindig az aggro deckeket érdemes pörgetni.

Pillanatok alatt el lehet érni a Legend rankot Hearthstone-ban, azonban még mindig sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a legerősebb (és legdrágább) meta paklikkal játszanak. Nekik lehet egy jó alternatíva a békaemberek sokadik támadása, ami az alacsonyabb rankokon elképesztően jól teljesít.

Murloc Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBNwDzwbosAP8uAMNxQPbA9AHpwi1mAPHnQOvpwPKqwPIuAPJuAP2uAP7uAPKwQMA

A mulligan szakaszban viszonylag egyszerű dolga van mindenkinek, aki még csak tanulgatja, hogyan is működik a fenti deck. Az Imprisoned Sungilt, a Murloc Tidecallert és a Murgur Murgurglet kötelező megtartani, de ezeknek a hiányában a Murmy és az Underlight Angling Rod is jó szolgálatot tehet. A cél, hogy minél hamarabb átvegyék a Murlocok az irányítást az asztalon, amiket utána szét lehet buffolni a drágább lapokkal.

Mivel boardról képes csak nyerni, ezért a Galakrond Priest és az összes Warrior fejtörést okozhat, de a midrange deckeket egytől egyig képes maga alá gyűrni. Aggro mivoltából fakadóan rengeteg döntés elé állítja a játékost a deck, a rengeteg 1-2 dropból nem könnyű megtalálni minden esetben a tökéletes játékot. Mivel gyors a deck, ezért a mérkőzések sem tartanak sokáig. Ha nem sikerül nyerni vele az 5-6. körig, akkor nagy baj van, mivel híján van a laphúzásoknak és a late game kártyáknak is. Ettől függetlenül olcsósága és metában betöltött jelenlegi helyzete miatt megéri játszani vele az új kiegészítő, a Scholomance Academy érkezéséig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!