West Ham vs Aston Villa derbire hajazó 92-es Showdown kártyák érkeztek

West Ham vs Aston Villa derbire hajazó 92-es Showdown kártyák érkeztek

Masuaka vagy Trezeguet? Nehéz eldönteni, és az őszi 0:0-ás mérkőzést követően elég kiszámíthatatlan, hogy melyik lap erősödik egy hét múlva.

Nem lehet megállítani az EA Sportsot, egyszerűen öntik ki magukból a Summer Heat és Showdown kártyákat és SBC-ket. Ha már a pandémia után a szünet ínségesebb volt a sport világában, az újraindulást követően a kiadó is igyekszik rátenni egy lapáttal és kiszolgálni a rajongókat.

Most a 38. fordulóból választottak egy kiesési rangadót, hiszen két a két kártya a West Ham és az Aston Villa párharcából került ki. A West Ham jelenleg a 16. 37 ponttal, míg ellenfelük már a kiesőzónában, a 18. helyen tanyázik 31 ponttal. Az előbbi csapatból Arthur Masuaku, míg utóbbiból Mahmoud Hassan Trezeguet kapott 92-es OVR ratinget. A Showdown lényege, hogy az a lap kap plusz 3 boostot, amelyiknek az együttese nyer ezen a derbin, döntetlen esetén mindkettő eggyel erősödik. Alapvetően sem rossz játékosokról van szó, és mindkét szélső remekül el tudná látni feladatát, bár Masuaku a védekezésben is jeleskedhet és remekül kísérheti a támadásokat.

Masuaku esetében elég 1 SBC-t teljesíteni, és őt körülbelül 68-80 ezer coinból ki lehet hozni. Az alábbi feltételeknek kell megfelelnie a csapat összeállításánál:

  • Premier League játékos: Min 1
  • Squad Rating: Min 83
  • Team Chemistry: Min 80
  • Játékosok száma: 11

Trezeguethez sem vezet bonyolultabb út, ámbár mélyebben a zsebébe kell nyúlnia annak, aki meg akarja őt szerezni. Majdnem kétszer annyiba fáj, ha az egyiptomit részesítené valaki előnyben, jelenleg ugyanis 130 és 140 ezer coin között ingadozik az ára.

  • Premier League játékosok: Min 1
  • Squad Rating: Min 86
  • Team Chemistry: Min 50
  • Összes játékos száma: 11

Mindkét kártyát egészen július 26-ig ki lehet váltani, és egy nappal utána játszák le a való életben az összecsapást, így gyorsan kiderül majd melyikük erősödik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!