Francia középpályást leakeltek a következő Summer Heat kártyára

Francia középpályást leakeltek a következő Summer Heat kártyára

Tényleg nem bír leállni az EA Sports, egy Bundesliga szavazás mellett úgy tűnik a Tottenham kiváló futballistája is bekapcsolódik a nyári promóba.

Először is közzétették tegnap, hogy három különböző poszton játszó labdarúgóra adhatják le a voksukat a rajongók. A trióban ott van Lukebakio, a Hertha támadója, aki 30 mérkőzés alatt 7 gólig és 7 gólpasszig jutott. Mellette az FSV Mainz hátvédje kapott még szerepet, Jeremiah St. Juste, aki szintén 2 gólt és 2 gólpasszt jegyez 25 találkozón. A középpályásokat Thomas Delaney képviseli a Borussia Dortmundból, aki csak 11-szer kapott lehetőséget, és az utóbbi időben amúgyis sérüléssel bajlódik.

A Bundesliga is megosztotta a bejegyzést, és az ő állításuk szerint a FUT-ba belépő játékosokat egy ingyen Player Pick csomag várja, és persze voksolni is lehet:

A másik témát a Tottenham játékosának felbukkanása szolgáltatta. Az elmúlt hónapokban azért azt lehetett látni, hogy több Premier League labdarúgó is szerepet kapott már, mivel az EA előszeretettel választ az angol bajnokságból. Most egy posztban Moussa Sissoko bukkant fel, miszerint ő is kap majd egy ilyen csilli-vill kártyát, bár egyelőre ratinget és különböző mutatókat nem írtak le hozzá. Azért érdemes komolyan venni a bejegyzést, mert már több korábbi jóslat is helyesnek bizonyult a szerzőtől, például a Manchester Unitedes Daniel Jamest is megszellőztette nemrég, és bizony neki is van Summer Heat kártyája.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ANTEPRIMA ASSOLUTA Nuovo leak in collaborazione con gli amici di @fifautita È in arrivo l’attesissima card Summer Heat di Moussa Sissoko, ispirata alla sua buggatissima carta fut birthday! Il francese del Tottenham sarà disponibile tramite SBC a breve! Che ne pensi? Sei pronto a completarlo? Scrivilo qui sotto! . . . ????????Together with our friends @fifautita we have leaked a new SBC player: Summer Heat Moussa Sissoko, inspired by his Fut birthday card! Thoughts? #LEAK #FIFA #FUT #FIFA20 #TOTY #FUT20 #FUT #EA #easports #UltimateTeam #Fifaultimateteam #soccer #calcio #football #player #sport #card #ps4 #xbox #playstation #pack #sissoko #Tottenham #Hotspur#summerheat #france #premierleague

discovery.fut (@discovery.fut) által megosztott bejegyzés,

Ti örültök Sissoko érkezésének, illetve kit választotok a Bundesliga trióból?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!