LoL: Yone, az új LoL hős összes képessége magyarul

LoL: Yone, az új LoL hős összes képessége magyarul

Egy kard helyett kettővel kaszabol majd Yasuo testvére.

Eddig várt a Riot Games azzal, hogy a 150. hőst is bemutassák a nagyközönségnek. Yone, Yasuo testvére lesz majd az a karakter, aki hamarosan csatlakozik a bajnokok csapatához. Az új hős összes képességét magyarul az alábbiakban olvashatjátok.

Way of the Hunter (passzív)

Yone két kardot használ. Minden második ütés többet sebez és extra mágikus sebzést oszt ki a hős. A kritikus támadások esélyét is megduplázza a Way of the Hunter, azonban a kritikus találatok kevesebbet sebeznek.

Mortal Steel (Q)

Yone előredöf fizikai sebzést okoz az ellenfeleknek. Jelzőket gyűjt a találatok után, amit a második után fel tud használni. Ekkor előrecsúszik és feldobja az ellenfeleket, miközben sebzi őket.

Spirit Cleave (W)

Yone maga előtt suhint, a célpontok maximális életereje alapján sebez. Ha eltalálja az ellenséget, akkor időszakosan kap egy pajzsot. Minél több hőst talál el, annál nagyobb a pajzs.

Soul Unbound (E)

Yone lélekformába lép, mozgási sebességet kap és maga mögött hagyja a fizikai valóját. Ha véget ér a lélekforma, akkor visszakerül a lélek a testbe. Lélekformában százalékos sebzést okoz, amit akkor szenvednek el az ellenségek, amikor Yone lelke visszakerül a testébe.

Fate Sealed (R)

Yone mindenkit megsebez aki az útjába kerül, a megsebzett ellenségeket a levegőbe repíti és a legutolsó megsebzett ellenfél mögé ugrik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.