Összerakták a legritkább 100 chem-es Summer Heat kezdőt a FIFA20-ban

Összerakták a legritkább 100 chem-es Summer Heat kezdőt a FIFA20-ban

Egy Youtuber Matthew 'MattHDGamer' Craig bemutatta, hogy miként lehetséges megépíteni a Summer Heat lapokból a legritkább Ultimate Team együttest és, mint kiderült sztárokkal teletűzdelt kezdőről van szó.

Aki esetleg követi a videóst az biztosan tudja, hogy a csomagnyitogatáson kívül többféle tartalom megtalálható nála, és ez a mostani is egy igen érdekes témát szolgáltatott. A feltöltött videó során Matt megpróbálta összeállítani Summer Heat játékosokból azt a kezdő 11-et, amelyiknek 100-as kémiája van, és bizony ez nem csak mítosz, hiszen sikerült neki a mutatvány. Az elmúlt időszakban is igyekezett az összes SBC-t megcsinálni, és ebbe bizony a Summer Heat promó is beletartozott. Azért azt tegyük hozzá, hogy az EA Sports nem fukarkodott a nyáron sem, rengeteg lapot rakott a játékba, amelyeknek a megszerzése egyes esetekben nem olyan egyszerű, de épp ez volt a célja az egésznek, hogy megdolgoztassa a játékosokat. Úgy tűnik, hogy további kihívásokat is tartogatott, hiszen egy ilyen Ultimate Team összeállítása nem egyszerű dolog, de ha sikerült már megszerezni például Ousmane Dembele, Roberto Firmino, vagy Ferland Mendy lapját, akkor azért nem is tűnik lehetetlennek.

Miután összegyűjtött egy jó darabot ezekből, megmutatta a rajongóknak, hogy pontosan mit kell tenniük ahhoz, hogy a teljes készletet beszerezzék, és a keret létrehozásánál a kémia terén is el lehet érni a maximumot. Miután bepakolta az utolsó lapot azt mondta, hogy eddig ezt mítosznak tartották, utalva a menedzser nélküli 100-as chemistry-s Summer Heat együttesre.

MattHDGamer szerint a "legritkább" Ultimate Team csapat:

Nick Pope (Summer Heat – 93)

Clement Lenglet (Summer Heat – 93)
Ferland Mendy (Summer Heat – 93)
Presnel Kimpembe (Summer Heat – 93)
Malang Sarr (Summer Heat – 92)
Ousmane Dembele (Summer Heat – 93)
Phil Foden (Summer Heat – 95)
Fabinho (Summer Heat – 92)
Bernardo Silva (Summer Heat – 94)
Vinícius Júnior (Summer Heat – 92)
Roberto Firmino (Summer Heat – 93)

Ezt a "legendát" tehát sikerült összehozni, és alighanem még továbbiak is léteznek a játékban. Ami pedig bebizonyosodott, hogy a Summer Heat a sorozat egyik legjobban teljesítő promója lett, hiszen még a nyár közepén is nagyon sok játékost megmozgat. Amíg pedig nem jönnek az információk a FIFA21-ről, addig maradnak az érdekes kihívások a FIFA20-ban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!