Az EA Sports elárulta mennyi Ikont terveznek a FIFA21-ben

Az EA Sports elárulta mennyi Ikont terveznek a FIFA21-ben

Az EA Sports megerősítette, hogy a legújabb részben minden eddiginél több legendás Ikon futballista jelenik majd meg.

Az Ultimate Team nagy slágere a FIFA16 óta a legendás labdarúgók visszahozása, hiszen ki ne akarna olyan zsenikkel futballozni, mint Pelé, Maradona, George Weah, Franz Beckenbauer vagy a közelmúltra gondolva Zinedine Zidane. Minden esztendőben ezért a kiadónak újabb és újabb nagy neveket kell belepakolnia a játékba, de még a megjelenés előtt elindul a találgatás, hogy kik lehetnek azok, akik beférhetnek.

Az egyik legnagyobb hír, amit a trailerben már lehetett látni, hogy a Manchester United korábbi kiválósága, a francia Éric Cantona biztosan ott lesz a felhozatalban, de nem ő lesz az egyetlen új arc, ebben biztosak lehetünk. Már csak azért is, mert az EA Sports megerősítette, hogy legalább 100 Ikon lesz elérhető a FIFA21-ben. A félreértések elkerülése végett nem a 3 féle verzió miatt érik el ezt a számot, hanem valóban 100 különböző névvel lehet majd találkozni az Ikonok palettáján a csomagokban vagy a marketen. Összehasonlításként a 100 az 12-vel több, mint amit a FIFA20-ban lehet látni, szóval ha arra gondolunk, hogy az eddigi labdarúgók biztosan ott lesznek a repertoárban, és Cantona jön újoncként, akkor még 11 eddig fel nem fedett Ikonról van szó. És azért valljuk be, számtalan játékos közül válogathat még a kiadó, és talán pont a közelmúltból hoznak vissza néhányukat, mint Gary Neville vagy Tim Cahill?

Nyilvánvaló, hogy a FIFA rajongók már elkezdtek gondolkozni és ötletelni, hogy kik lehetnek az új nevek, és mindenkinek van legalább egy neve, akit nagyon szívesen látna a játékba. Ennek ellenére ezek csak találgatások, és bizony meg kell várni miként is dönt az EA SPORTS. A FIFA21 egyébként már előrendelhető, és az előzetes hírek szerint nem szeptemberben, hanem október 9-én jelenik meg PC-re, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X-re.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!