Tényleg ilyen lesz a FIFA21 menü és a játékmenet - az EA sorra tünteti el a videókat

Tényleg ilyen lesz a FIFA21 menü és a játékmenet - az EA sorra tünteti el a videókat

Az EA Sportsnak nem csak a FIFA20-szal van dolga, főhet a feje az új részről szivárogtató csatornák miatt is.

Kiderült, hogy egyeseknek már volt lehetőségük betekintést nyerniük a FIFA21 játékmenetébe, és a menüt is végigzongorázták. Mostanra pedig elkezdték feltölteni a videókat a megosztó oldalakra, melyeket a kiadó igyekszik levadászni.

Nyilván mindenkire arra kiváncsi, hogy a next-gen FIFA epizód mire lesz képes és miben újúlhat meg vagy lehet jobb elődeinél. Miután augusztusra ígérték a részletesebb bemutatót, nagy érvágás a cégnek, hogy valaki szemtelenül felrakta a netre az első gameplay videót. Ebben meg lehet nézni mikén néz ki a menü és egy Premier League mérkőzésbe is belekóstol az illető. Az biztos, hogy a 20-hoz képest egy fokkal kifinomultabb és élethűbb futballt kapnak a rajongók, de azt egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy miben változik pontosan a játékmenet. Jobb a labdás interakció a játékosok részéről, és a passzok is inkább a valóságot tükrözik, valamint az ütközések is reálisabbak.

Nem árt gyorsan végignézni az adást, mivel az EA folyamatosan tünteti el a kiszivárogtatott tartalmat az internetről, így ki tudja meddig lehet még ezeket látni. Egyébként a videó míg egyeseket hidegen hagy, másokat meggyőzött, az egyik népszerű FIFA youtube tartalomgyártót egyenesen felcsigázta ez a meccs részlet.

Augusztusban tehát jönnek a bővebb bejelentések, az EA lerántja a leplet a karrier módról, a VOLTA-ról, a Pro Clubsról, illetve az Ultimate Teamről is szép lassan. A FIFA21 egyébként már előrendelhető, és az előzetes hírek szerint nem szeptemberben, hanem október 9-én jelenik meg PC-re, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X-re.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!