1v4-ben találta magát Zoe miden, ami ezek után történt, arra nincsenek szavak

1v4-ben találta magát Zoe miden, ami ezek után történt, arra nincsenek szavak

Az biztos, hogy a szilveszteri vicces LoL videókban kiemelt helye lesz a 100T akciójának.

Sokan úgy tartják, hogy az észak-amerikai profi LoL Liga, az LCS nem üti meg azt a szintet, amit több régió is képvisel világszerte. A legutóbbi hétvégén történt események ezt tökéletesen alátámasztják, elég csak megnézni, hogy WildTurtle milyen buildet rakott össze (kis segítség: a Maw of Malmortius és a Phantom Dancer passzívja kioltja egymást) a Golden Guardians ellen.

Ez még semmi ahhoz képest, amit a rájátszásért küzdő 100 Thieves négy játékosa összehozott egy mides rajtaütés során. Contratz, Ryoma, Cody Sun és Poome elképesztő kommunikációs anomália keveredett, aminek eredményeként megszületett a valaha volt egyik legrosszabb gank a LoL történelmében.

Minden onnan indult, hogy Bard elnyomta a végső képességét, aminek köszönhetően célozhatatlanná vált Damonte. Az Ashe ulti és a Lee Sin Q egyszerűen átment az arannyá változott Zoe testén, majd Ryoma gondolta úgy, hogy inkább mellényomja a Vonzáshullámot, ne hogy már ő maradjon ki az "elrontott skillshotok bulijából". Az akció után teljesen szétesett fejben a 100T, el is szenvedték 9. vereségüket a 2020-as LCS Summer Splitben.

Jelenleg a Cloud9 és a nyári szezonra összerázódó Team Liquid vezeti a tabellát, de a Team SoloMid sem akar lemaradni tőlük. Ez a három csapat kiemelkedik a tömegből, de az sokat veszít az érdemeikből, hogy a 100T-hez és a FlyQuesthez hasonló csapatok ellen kell hétről hétre belépniük az Idézők Szurdokába.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!