LoL - Lélekkötelék: Így szerezz még több rálátási pontszámot

LoL - Lélekkötelék: Így szerezz még több rálátási pontszámot

Magas rálátási pontszám, gyorsabb előrehaladás a Lélekkötelék-esemény során.

Az őrszemek kihelyezése és letakarítása nem csak azért nagyon fontos minden idéző számára, hogy az adott mérkőzést megnyerjék. A győzelem édes ízén túl a Lélekkötelék-eseményen belül is gyorsabb előrehaladást lehet elérni, valamint nagyobb esély van arra, hogy egy S-es értékelés villanjon fel a meccs után. De hogyan lehet minél több vision score-t szerezni?

Pakolj és pusztíts őrszemeket

A legegyszerűbb pontszámszerzési opció, ha a wardolással foglalkozol. Minél tovább marad életeben egy őrszemed annál több pontot kapsz. Minél több ellenséget leplez le az őrszemed, annál magasabb vision score-ral végzel. Emellett akkor is járnak pontok, ha letakarítod az ellenséges wardokat, mielőtt azok lelepleznének titeket. Kevesebb pontszám jár, ha két ward valamilyen módon egymásra kerül, sőt akkor sem jutalmaz a rendszer, ha a saját bázisodon próbálod kicselezni a Riot Games gépezetét. 

A pontszámokra befolyással vannak a percek, amelyek elteltek a kihelyezéstől, valamint az is, hogy egyáltalán olyan helyen van-e a ward, ami ténylegesen előnyt jelent a csapatnak. Az oldalsó ösvények buszmegállóiban valószínűleg kevesebb ellenfél halad át, ezért az abból származó vision score is alacsonyabb.

Extra pontok

Bónusz pontok üthetik a markod, ha olyan ellenséges karaktereket leplezel le, akik láthatatlanul próbálnak rajtad ütni. Ugyanez vonatkozik az epikus szörnyekre is, bár az ezekből származó vision score-ok jóval alacsonyabbak, mint a klasszikus wardolásból származóak.

A Spirit Bond, azaz Lélekkötelékek esemény során Teemo örül annak, ha minél magasabb rálátási pontszámot szerzel. Ha kifejezetten az aprócska cserkésszel szeretnél új interakciókat kialakítani, akkor ne felejts el wardolni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!