Akinfenwa új lapja maximum physicalt kapott, mégsem ő legstrapabíróbb játékos

Akinfenwa új lapja maximum physicalt kapott, mégsem ő legstrapabíróbb játékos

Egy ideje hajtott már arra, hogy övé legyen a legerősebb lap a játékban, és most ezt trollkodás nélkül meg is adta neki az EA, mégis van nála strapabíróbb kártya.

A kultikus hős bizony nagy segítségére volt csapatának, hiszen a Wycombe Wanderers kiharcolta a Championshipbe való feljutást, miután előbb Fleetwoodot verték meg oda-vissza, majd az Oxford Unitedet gyűrték le 2:1-re. Még Jürgen Klopp is videóüzenetben gratulált neki a sikerhez. Ezek után pedig az EA nem volt rest egy újabb speciális kártyával megajándékozni a hatalmas termetű futballistát. Alapvetően nem doban senki hátast a kártyájától, viszont a 81-ről 99-re boostolt physical értéke szemet gyönyörködtető.

A hős lapján a 38 éves játékosnak a többi mutatója azért már koránt sem olyan jó, de azért ki lehet próbálni esetleg csereként egy csapatban. Maga a játékos is nagyon megörült az EA szeretetének és büszkén osztotta meg a kártyát:

Korábban azt is megkapta, hogy túl nagy a labdarúgáshoz, mostanra pedig bebizonyította, hogy ez koránt sincs így. Ráadásul ő lett a FIFA20 legerősebb játékosa, és ezt a pozíciót Sebastian Hallertől vette át. Világszerte is egyre ismertebbé válik, februárban például két mexikói rajongója több, mint 5 ezer kilomért utazott csak, hogy őt láthassák játszani. Lassan a "The Beast" FIFA franchise szinonímájá válik. Nem ő a legstrapabíróbb játékos azonban a FIFA20-ban, ugyanis Moussa Sissoko szintén ilyen stattal rendelkezik physical téren (a harmadik ilyen egyébként Virgil Van Dijk TOTSSF lapja), viszont neki a staminája is 99-es. Ergo kifáradhatatlan a francia középpályás, emellett a többi értéke is elképesztő:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!