Az alábbi stadionok és bajnokságok kerülhetnek be a FIFA21-be

Az alábbi stadionok és bajnokságok kerülhetnek be a FIFA21-be

Az EA Sports arra készül, hogy jó néhány új stadiont, és esetleg bajnokságot is belepakoljon a FIFA21-be, és ebből már néhány meg is erősítettek.

Korábban már bejelentették a hosszútávú LA Liga-s megegyezésüket és a Real Madriddal kötött exkluzív szerződésüket, de azért néhány veszteséget is el kellett könyvelniük ezen a téren, de azért nagy vész nincs a játék háza táján. Stadionok terén viszont nem kell szégyenkezniük, elég szép kis listával bővül a már így is impozáns felhozatal. Azon pedig nem kell senkinek sem csodálkoznia, hogy egyre több spanyol aréna jelenik majd meg a játékban. Persze nem csak ebből az országból láthatunk új épületeket, és elvileg az alábbiakat szinte biztosra lehet venni, hogy ott lesz a FIFA21-ben:

  • Nuevo Estadio de los Carmenes: Granada
  • Estadio el Sadar: Osasuna
  • Estadio de Son Moix: RCD Mallorca
  • La Bombanera: Boca Juniors
  • Stadion An der Alten Försterei: Union Berlin
  • Stadion Freiburg: Freiburg
  • Benteler Arena: SC Paderborn and SC Verl
  • Providence Park: Portland Timbers
  • Elland Road: Leeds United

A fenti stadionok nagyrészt kevésbé csapatokon alapulnak, de van köztük vadonatúj építésű stadion is, hiszen a Freiburg a következő Bundesliga szezonra nyitja meg a sajátját. Ez a felhozatal pedig valószínűleg csak egy része az új létesítményeknek.

Ezen túlmenően viszont a török Super Lig és a szaúdi Pro Liga licence lejárt, így egyelőre kérdéses a megjelenésük a FIFA 21-ben. Nincs információ jelenleg arról, hogy az EA tervezi-e meghosszabbítani a szerződést vagy elengedi ezen országok elsőszámú labdarúgó bajnokságait.

A jó hír ugye már a mostani részt is érintette, mivel a CONMEBOL Libertadores, Sudamericana és Recopa jogok miatt a játékban a hivatalos megállapodás részeként számos dél-amerikai bajnokság is felbukkant és továbbra is felbukkanhat. A FIFA20-hoz március 20-án érkezett egy Libertadores frissítés, amely valószínűleg csak a kezdet volt. Ezek a megállapodások viszont a későbbiekben egy teljes brazil, argentin, paraguayi vagy más dél-amerikai ligát hozhatnak magukkal. Szó volt még az indiai Super League, illetve a finnVeikkausliga bajnokság megjelenéséről is, de pontos információ ebben a témában sem érkezett még.

Egyébként a rajongók között a brazil bajnokság viszi a prímet, ezt látnák ugyanis a legszivesebben a FIFA21-ben. Nektek mi a véleményetek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!