A FaZe Clan telekommunikációs oldalon erősít, újabb nagy szponzorral kötöttek megállapodást

A patinás szervezet újabb nagyágyúval egyezett meg.

A FaZe Clan ma az egyik legerősebb brand, ha az e-sport kerül elő. A szervezet már több, mint egy évtizede vonultat fel porfi e-sport gárdákat és az évek során nagyon sok játékban próbálták már ki magukat. Persze a profi videojátékosokon kívül egy streamer csapatot is menedzselnek. Elsőre meglepő, de nagyjából 80 olyan influencer/streamer/videós van a kötelékükbe, akik ugyan játékokkal foglalkoznak, de inkább tartalmat gyártank mintsem professzionális szinten tolják a dolgokat. Ezért érdekes, hogy nemrég sikerült leütni egy megegyezést, miszerint az amerikai mobilszolgáltató, a Verizon lett a FaZe egyik legújabb szponzora.

Az együttműködés egyébként leginkább a fentebb említett stream oldalt érinti majd vélhetően. Ugyan az e-sport játékosok is profitálhatnak majd a megegyezésből, de a vezetés fő célja, hogy a videósok kapjanak egy olyan eszközt, amivel még könnyebben tudják végezni a munkájukat. Ezzel kapcsolatban Jeffrey Pabst, a FaZe egyik pénzügyi vezetője a következőket mondta:

"Alapból mindenki egy technológiai partnert mikor e-sport csapatot csinál, de nálunk a tartalomgyártás legalább olyan fontos, mint a profi játék, hiszen nagyon sok anyag elkészítéséhez használunk telefonokat, illetve mobil eszközöket. A Verizonnak és persze az 5G hálózatának köszönhetően, cégünk ezen ágazat nagyot léphet előre."

A Verizon úgy tűnik komolyan gondolja, hogy megveti a lábát az e-sport világában, hiszen egy hete jelentették be, hogy a cég lesz az NA LCS LoL bajnokságának is a hivatalos partnere. Ott az együttműködés szintén az 5G hálózat körül forog majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.