Belsős információ szerint nagy változás előtt állnak a Fitness kártyák

Belsős információ szerint nagy változás előtt állnak a Fitness kártyák

Az EA Sports nagy durranásra készül a FIFA legújabb epizódjával, és nem csak a next-gen konzolok miatt, de több ponton is alapjaiban változhat meg maga a játék.

A FIFA-ban megtalálható csomagok egy része egyeseknek talán feleslegesnek tűnhet, hiszen a pozíció csere, edzés boost, játékos szerződések vagy a fitness lapok inkább csak hátráltató tényezők bizonyos esetekben. Ráadásul sokszor egy pakli túlnyomó részét ezek teszik ki, ami elég kedvezőtlen.

Az Ultimate Team tizenegy éves történetében az egyik legmegosztóbb lap kétség kívül a fitness card. Mindezek tetejébe a FIFA20 egy "fitness glitchel" indult útjára, amelynek hála nem igazán kellett törődni ezekkel a kártyákkal és sok ezer coint lehetett megspórolni, amíg a fejlesztők ki nem javították a hibát. Sokak szerint ez egy kiváló időszak volt a játék életében, és ebből is látszik, hogy frusztrációt tud okozni ezen lapok folyamatos gyűjtögetése a rajongók számára.

Most azonban Redditre felkerült egy igen érdekes információ, és ha ez igaz, akkor játékosok százezrei lesznek nagyon boldogok. Azért lehet érdemes komolyan venni a felhasználót, mert a FIFA21 korai hozzáférésű változatából tett már valódi képeket is, például ő volt az egyik aki felfedte a menü kinézetét. Az állítása szerint a Fitness kártyák kikerülnek a játékból, és a Division Rivals is kap egy maximális meccsszámot. Nem is biztos egyébként, hogy légből kapott ez az ötlet, ugyanis több más sportjátékukban is hasonló változások történtek, például az NHL HUT módból szintén kikerültek az ehhez hasonló lapok, valamint a Madden Ultimate Team is másként működik már, hiszen ott minden meccs után frissíti a játék a játékosok erőnlétét. Sőt, az NFL-ben a contract kártyák is már a múlté.

Ezt az információt azonban érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni, de lassan azért majd kiderülnek az újdonságok, hiszen az EA Sports augusztusban több részletben is bemutatja majd a FIFA21-et, addig azonban marad a találgatás és a szivárgások által keltett pletykálás.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!